Farvel til oliefyret

Hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe, kan du både gøre en forskel for miljøet og din egen varmeregning. Der er ingen grund til at vente. Du har lige nu rigtig gode tilskudsmuligheder, ligesom sparekassen er klar med attraktiv finansiering.

Nu kan det blive endnu billigere for dig at skifte dit oliefyr ud med en varmepumpe. Du sparer typisk flere tusinde kroner om året på din varmeregning og reducerer samtidig dit CO2-udslip med i gennemsnit 70 %.

Ønsker du at udskifte dit oliefyr med en varmepumpe, er sparekassen klar med et energilån til at finansiere dit projekt.

Nye muligheder for tilskud fra det offentlige

Hvis du skrotter dit oliefyr, har du  mulighed for at søge om tilskud fra staten. På den måde kan dit projekt blive endnu billigere. 

Læs mere om tilskuddet fra staten

Tilskud fra Forenet Kredit

Der er mange fordele ved at være kunde i et pengeinstitut, som Totalkredit samarbejder med. En af dem er, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit. Foreningen har besluttet at sponsere et kontant tilskud på 10.000 kr. til Totalkredit-kunder, der bor uden for områder med fjernvarme, og skifter deres oliefyr ud med en varmepumpe (jordvarme eller luft-til-vand). Fra slutningen af 2020 kan du også være en af de 3.000 kunder, som Totalkredit giver 10.000 kr. i kontant tilskud til din nye varmepumpe. 

Hvorfor giver Forenet Kredit tilskud til udskiftning af oliefyr?

Fordi Forenet Kredit ejer Totalkredit, kan de sammen tilbyde kunderne et økonomisk tilskud til at udskifte oliefyret og bidrage til markante CO2-besparelser.

Energiforbruget i bygninger udgør 40 % af Danmarks samlede CO2-forbrug, og udskiftning af oliefyr med varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet. Derfor kan det typisk også forbedre boligens energimærke. Mange boligejere vil gerne bidrage til den grønne omstilling, men det kan være dyrt at komme i gang. Det vil Totalkredit gerne hjælpe boligejerne med, så vi sammen kan sænke CO2-udledningen, og derfor giver vi et kontant tilskud.

Læs mere...

Energirenovering

Når du vil energirenovere din bolig

Beregnere

Beregn energiforbedringer af din bolig