Private Banking
– formuepleje fra flere vinkler.

Som Private Banking-kunde i Sparekassen Danmark får du ekstra øjne på din økonomi, bedre vilkår og skræddersyet formuerådgivning, der bringer dig sikkert fra A til B.

Læs mere
Private Banking

En kompleks økonomi kalder på et stærkt team

Kristina Haugaard Laursen

Private Banker

Du får en personlig Private Banker, som er din ”go-to person” i sparekassen – uanset om det er de mindre eller de større beslutninger, du står overfor. Din Private Banker arbejder dog ikke alene, men har en bred vifte af fagspecialister i ryggen. På den måde kan din Private Banker altid stille med det rigtige hold – afhængigt af dine ønsker og behov.
Jacob E. Christensen

Private Banking-specialist

Udover din personlige Private Banker får du tilknyttet en personlig Private Banking-specialist, som bidrager med specialviden inden for blandt andet formuefordeling, skatteoptimering, arv og testamente. Med udgangspunkt i dine ønsker til fremtiden lægger I sammen den rigtige formuestrategi, der bringer dig sikkert fra A til B – og formuen sikkert videre til næste generation.
Andreas Bach Møller

Investeringsspecialist

Ud fra et helhedsorienteret blik på din samlede formue og økonomi sørger vores investeringsteam for løbende overvågning og pleje af dine investeringer med udgangspunkt i en individuel strategi. Målet er at give dig det bedste afkast ud fra din investeringsprofil, så du med ro i maven kan få maksimalt udbytte af din formue.
Thomas Svendsen

Forsikringsspecialist

Som Private Banking-kunde får du tilknyttet en personlig forsikringsspecialist, der er tæt på din økonomi. Det giver et godt afsæt for at vurdere, om du og din familie er sikret præcis efter jeres behov – hverken mere eller mindre. Er skaden sket, har du også mulighed for at ringe direkte til din forsikringsspecialist for at få overblik over, hvordan du er dækket i situationen, og hvordan du gør brug af din forsikring.
Marianne Rosenbeck

Erhvervskundechef

Har du egen virksomhed, inddrager vi en erhvervsrådgiver, der arbejder tæt sammen med din Private Banker for at sikre, at din privatøkonomi og virksomhedsøkonomi taler sammen. Din personlige erhvervsrådgiver kan hjælpe dig med alt lige fra drift, finansiering og leasing til eventuel virksomhedsoverdragelse. Hvis din virksomhed gør forretninger i udlandet, har vi også specialister inden for trade finance.
Bliv Private Banking-kunde
i Sparekassen Danmark

Hvem er Private Banking relevant for?

I Sparekassen Danmark mener vi ikke, at alene størrelsen på din formue skal være afgørende for, hvor meget opmærksom din økonomi kræver. Derfor stiller vi ikke nødvendigvis krav til din formues størrelse, når vi afgør, om du kan blive Private Banking-kunde eller ej. I stedet kigger vi på kompleksiteten af din økonomi – og om vi kan optimere noget for dig. Vil du høre, om Private Banking er relevant for dig? Så tag endelig fat i os.
Hvem er Private Banking relevant for?

Tillid - Ambitiøs - Sund fornuft

Et stærkt team af specialister