Forenings­service


Foreningsservice er din indgang i sparekassen som foreningskunde. Her kan du få hjælp til alt fra netbank og betalingskort til upload af lovpligtige dokumenter.

Foreningsservice

Din indgang i sparekassen


I Sparekassen Danmark har vi sat os for, at det skal være nemt at være foreningskunde.

Derfor har vi etableret en enhed, der er specialiseret i at rådgive vores foreningskunder. Vi kalder det Foreningsservice, og det er – som der ligger i ordet – netop ment som en ekstra service for vores foreningskunder.
 
Her kan du nemt og hurtigt få svar på spørgsmål om alt lige fra konti og netbank til bestilling af kort og upload af lovpligtige dokumenter.

Som forening vil I dog stadig være tilknyttet en af vores lokale afdelinger, hvor I selvfølgelig også er velkomne til at henvende jer.

Ny foreningskunde?


Ønsker I at blive kunde hos os? Eller ønsker I at søge om et sponsorat? Så skal I henvende jer til en af vores afdelinger.

Find afdeling
Morten Bak
Vi er til for at højne servicen over for vores foreningskunder og for at lette hverdagen for vores kollegaer i sparekassens lokale afdelinger, som måske ikke støder på de her spørgsmål helt så tit som os. Morten Bak Forretningsudvikler og ansvarlig for Foreningsservice

Gratis værktøj til din forening

Som foreningskunde i Sparekassen Danmark har du adgang til den digitale platform Unioo, der gør det nemt at uploade lovpligtige dokumenter til sparekassen. Samtidig indeholder platformen flere smarte funktioner, der letter det daglige foreningsarbejde.