Arden afdeling

Sparekassen Danmark på ny adresse i Arden

Afdelingsdirektør Per Andersen: ”Flytningen viser, at vi VIL byen”

Sparekassen Danmark skifter adresse i Arden. Midt i maj flytter afdelingen – i luftlinje – få hundrede meter fra Østergade over på den anden side af jernbanen til hjørnet af Jernbanegade og Vestergade.

”Afdelingen får en særdeles synlig placering som nærmeste nabo til stationen i Arden, siger en glad afdelingsdirektør, Per Andersen.

”Flytningen viser, at Sparekassen Danmark VIL Arden,” understreger han:

”Vi er i gang med en gennemgribende modernisering af vores nye afdeling, og vi glæder os til snart at flytte ind. Vi inviterer byen til åbent hus torsdag den 30. maj for at vise vores nye faciliteter frem”, lover Per Andersen.


Jens Vestergaard Stjernholm og Per Vad Andersen Jens Vestergaard Stjernholm, der er en af Sparekassen Danmarks egne håndværkere, og Per Andersen drøfter her nogle detaljer i tegningerne af den nye afdeling.


En by i udvikling


Afdelingsdirektøren hæfter sig ved, at Arden er en by i udvikling.

”En udvikling, som sparekassen gerne vil være en del af,” siger Per Andersen.

Han nævner nogle konkrete eksempler på byens kvaliteter: Et rigt foreningsliv. To idrætshaller og en svømmehal. En nyrenoveret skole. Dyreparken og naturlegepladsen. Porten til Rold Skov. Og Kulturhuset i Arden med mange aktiviteter, båret oppe af frivillig arbejdskraft.

”Vi oplever, at unge familier flytter til Arden. Vi tror på, at Arden fortsat vil være en by i udvikling,” siger Per Andersen.


Per Vad Andersen Midt i maj tjekker Per Andersen og hans syv medarbejdere ind i stueetagen i bygningen i baggrunden. Afdelingen får en særdeles synlig placering som nærmeste nabo til stationen i Arden.


Lokal forankring


Der er i dag 8 medarbejdere i Sparekassen Danmark i Arden, og med flytningen bliver der plads til flere, da kontorarealet bliver større end i den nuværende afdeling.

”Fire af kollegerne bor i byen og er engagerede i lokale aktiviteter. Kun én af os bor ikke i Mariagerfjord Kommune, men lige på den anden side af kommunegrænsen til Rebild. Så vi dyrker alle sammen vores lokale forankring – helt i harmoni med sparekassens strategi,” konstaterer afdelingsdirektøren:

”Vi er glade for det signal, sparekassen sender til Arden med vores investering i den nye afdeling.”