Vejledning:

Sådan tilmelder du dig realtidskurser

I vores investeringsløsning kan du tilvælge brug af markedsdata, herunder realtidskurser fra en række børser. Bemærk, at dette medfører et gebyr, som afregnes direkte til den enkelte børs.

Hvis du ønsker at få vist realtidskurser for europæiske aktier, kan du tilmelde dig abonnementet European Stocks (CBOE/BATS) ganske gratis.

Se priser for realtidskurser

Sådan gør du:


 1. Klik på brugerikonet person øverst i højre hjørne.
 2. Klik derefter på menupunktet ”Pris- og nyhedsabonnementer”.
 3. Udfyld eventuelt "Assesment for client data"
  Hvis du ønsker at tilmelde dig realtidskurser fra flere børser, kan det være en god idé at starte med at udfylde ”Assessment for client data”. Herved har du mulighed for at udfylde nogle informationer om dig selv, som herefter kan genbruges. Ellers skal du udfylde disse informationer på ny for hver børs, du tilmelder dig. Du udfylder denne ved at klikke på ”Abonner” ud for ”Assessment for client data”. (Bemærk, at du på mobiltelefoner skal rulle til højre i tabellen for at se knappen "Abonner"). 
  1. Udfyld dine personoplysninger i de tomme felter i formularen.
  2. Rul ned i bunden og markér feltet ud for ”Accepted” og ”Agreed”.
  3. Klik derefter på ”Abonner”. Du vil nu få vist en besked om, at der kan gå op til 24 timer, før abonnementet er aktivt.
  4. Klik på ”Luk”. Du vil nu blive sendt tilbage til ”Pris- og nyhedsabonnementer”, hvor du kan få overblik over alle børser tilgængelige på platformen.
 4. Tilmeld dig realtidskurser
  1. Klik på ”Abonner” ud for den børs, du ønsker at abonnere på. Dine personlige oplysninger er nu automatisk udfyldt. (Bemærk, at du på mobiltelefoner skal rulle til højre i tabellen for at se knappen "Abonner").
  2. Rul ned på siden og markér feltet ”A Private Investor” ud for ”Subscriber is”.
  3. Klik på ”Abonner”. Du vil nu få vist en besked om, at der kan gå op til 24 timer, før abonnementet er aktivt.
  4. Afslut ved at klikke på ”Luk”. Abonnementet bliver herefter gjort aktivt.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Beskriv i formularen herunder, hvad du mangler svar på, og hjælp os med at forbedre vores vejledninger.