Privatsikring Pluskunde

Privatsikring samler rabatter og fordele til deres Pluskunder

Fremover får Pluskunder fri adgang til online læge, hjælp med at forebygge skader og gennemskuelige rabatter.


Vores partner Privatsikring er gået i luften med nye rabatter og fordele til deres Pluskunder. De vil nemlig gerne hjælpe kunderne med at passe på sig selv, deres familier og boliger – og få mere overskud i hverdagen. Derfor får Pluskunder fx fri adgang til online læge og hjælp til at finde nye og smarte måder at forebygge skader. Og selvfølgelig også rabat på deres forsikringer.

Gennemskuelig rabat til loyale kunder

Privatsikring har gjort det enkelt at få rabat. Har du deres indboforsikring og én anden blandt en række udvalgte forsikringer, får du 10 % rabat. Samler du indboforsikringen og mindst to andre af udvalgte forsikringer fra forskellige kategorier, får du 15 % rabat. Langt de fleste af deres forsikringer er blandt de udvalgte forsikringer, og rabatten bliver trukket helt automatisk.

Se oversigt over udvalgte forsikringer og kategorier på Privatsikrings website

Fri adgang til online lægehjælp

For mange familier giver stor tryghed at vide, at de altid kan tale med en læge direkte på mobilen – også om aftenen, i weekenden og på ferien i udlandet. Er du Pluskunde, har du og din familie fri adgang til online lægehjælp gennem Privatsikrings samarbejdspartner Hejdoktor.dk. Her kan I hurtigt komme til at tale med en erfaren speciallæge – og slipper for tidsbestilling og venteværelser.

Læs om online lægehjælp på Privatsikrings website

Gadgets med rabat og ekspertråd om forebyggelse

For de fleste er boligen det vigtigste, de ejer. Og mange gør rigtig meget for at passe på den. Privatsikring hjælper dem et skridt videre ved at tilbyde den nyeste viden og teknologi til at sikre familien og deres bolig. Som Pluskunde kan du få gode råd om forebyggelse og eksklusivt bestille nogle af tidens mest efterspurgte gadgets med meget store rabatter, fx Apple AirTags og Hövding cykelairbag.

Se gadgets med rabat og gode råd på Privatsikrings website

Hvordan bliver man Pluskunde?

For at blive Pluskunde skal du have din indboforsikring og én anden blandt en række udvalgte forsikringer hos Privatsikring. Så får du automatisk rabat og adgang til alle fordele.

Læs mere om alle dine fordele og muligheder som Pluskunde