Sparekassen Danmark, Brønderslev

To adresser bliver til én

Sparekassen Danmark flytter sammen i Brønderslev

Sparekassen Danmark samler nu sine aktiviteter på én adresse i Brønderslev. Hidtil har Erhverv og Privat boet hver for sig i Brønderslev: Erhverv på Peder Møller Plads, og Privat på Albani Plads.

Bygningen på Albani Plads bliver nu hjemsted for både Privat og Erhverv i Brønderslev.

”Det er vigtigt for mig at understrege, at det kun er den fysiske adresse, der ændrer sig. Alle vores erhvervskunder har fortsat samme rådgiver som før, og rådgiverne har samme kontaktoplysninger som hidtil”, siger Casper Nissen Larsen, der er regionsdirektør i sparekassens Region Vestvendsyssel.

Bedre faglig sparring


Casper Elefsen, der er afdelingsdirektør på Albani Plads, nævner flere grunde til at samle aktiviteterne i Brønderslev på én adresse:

”Vi får en bedre sammenhæng mellem Privat og Erhverv. For bag enhver erhvervsdrivende er der også en privatkunde. Samtidig øger vi mulighederne for faglig sparring i begge afdelinger.”

”Endelig opnår vi et større fællesskab, der vil bidrage til fortsat god trivsel for sparekassens medarbejdere, hvilket helt sikkert også vil smitte af på kundetilfredsheden”, siger Casper Elefsen.

Fredag den 15. december er sidste dag på Peder Møller Plads for medarbejderne i Erhverv Brønderslev. Mandag morgen den 18. januar møder de ind på Albani Plads 1.

Casper ElefsenHer på Albani Plads 1 vil Sparekassen Danmark fremover have både sin privatkundeafdeling og sin erhvervs­kundeafdeling i Brønderslev.

”Vi får en bedre sammenhæng mellem Privat og Erhverv i Brønderslev. For bag enhver erhvervsdrivende er der også en privatkunde – og måske en hel familie”, siger afdelingsdirektør Casper Elefsen, som glæder sig til at få et endnu tættere samarbejde med erhvervsafdelingen i Brønderslev.