Dine job- og karriere­muligheder

I Sparekassen Danmark kan vi tilbyde en udviklingsorienteret arbejdsplads med samarbejde og trivsel i højsædet. Vi har store ambitioner, men vi lægger samtidig stor vægt på, at det skal være sjovt og meningsfuldt at gå på arbejde.

Ledige stillinger

Uddannelser i sparekassen
Sparekassen Danmark
I Sparekassen Danmark går lokal tilstedeværelse og kompetent rådgivning hånd i hånd.

Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privatkunder, virksomheder og landbrug.

Som garantsparekasse har vi ingen aktionærer, der forventer at få del i et årligt overskud. I stedet ejer sparekassen sig selv.

Det giver flere frihedsgrader og mulighed for at tjene nogle andre formål. Se vores formål i illustrationen til højre.
Sådan lyder Sparekassen Danmarks tre værdier, der tilsammen skal bane vejen for, at vi kan indfri sparekassens formål.

For dig som medarbejder betyder det, at vi er ambitiøse om dine muligheder for at udvikle dig og styrke dine kompetencer. Derfor investerer vi mange og målrettede ressourcer i såvel faglig som personlig udvikling.

Vi tror på, at vejen til en god og værdiskabende hverdag bliver skabt gennem en læringskultur, hvor den enkelte har frihed til at bruge sin sunde fornuft i den daglige drift, og hvor vi har tillid til hinanden og respekt for, hvad vi hver især bidrager med.

Hvad vi arbejder for


En central del af vores DNA er at bidrage til at sikre en bæredygtig økonomi for vores kunder og garanter samt at være med til at skabe en ansvarlig vækst og udvikling i de lokalområder, vi er en del af.

Fordi vi ikke har nogen aktionærer, bliver overskuddet fra sparekassens drift primært brugt til at konsolidere os og til at støtte op om gode og lokale initiativer og aktiviteter i vores markedsområde.

Som virksomhed er vi desuden meget optagede af, hvordan vi kan reducere vores klimaaftryk, og vi er i fuld gang med at integrere bæredygtighed i vores forretningsmodel. Det indebærer blandt andet uddannelse af vores rådgivere i forhold til eksempelvis energirenovering og bæredygtige investeringer. Ligeledes ønsker vi fremover at tilbyde flere grønne produkter på både lån- og investeringsområdet – og med tiden, at de grønne produkter bliver standarden.

Med dit medarbejderforhold er du derfor med til at gøre en kæmpe forskel – til gavn for både kollegaer, kunder og samfund.
Claus Johansen
Du behøver ikke bruge timevis på at skrive en ansøgning for at finde ud af, om vi er et godt match. Du kan også bare ringe til mig. Claus Johansen HR-direktør 3051 7178

Det kan du forvente


I Sparekassen Danmark har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere kan aflæses i kundetilfredsheden.

Derfor vil du som medarbejder opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.


Få en fleksibel hverdag


Sammen skaber vi en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet. I praksis betyder det, at du har en høj grad af frihed til at planlægge din egen hverdag – både din arbejdstid og dine opgaver. Som medarbejder får du desuden adgang til en række goder, som du kan læse mere om herunder.

Sparekassen Danmark i tal


8.største pengeinstitut i Danmark
+341.000kunder
+1.500ansatte
62adresser

Vil du med på holdet?


Vi er hele tiden på udkig efter unikke og højt kvalificerede medarbejdere, der kan gøre en forskel.

Er dit drømmejob ikke i blandt vores ledige stillinger , så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Du behøver ikke bruge timevis på at skrive en uopfordret ansøgning. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os.

Foretrækker du at sende os en uopfordret ansøgning, er det også en mulighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Søg uopfordret