Uddannelser i sparekassen

Overvejer du en fremtid i finansverdenen? Så tilbyder vi tre spændende uddannelsesmuligheder, der alle åbner døre for et væld af karriereveje i sparekassen. Bliv klogere på dine muligheder hos os – og om ”livet under uddannelse” i Sparekassen Danmark.

Kickstart din karriere i sparekassen


I Sparekassen Danmark tilbyder vi tre meningsfulde uddannelsesmuligheder for dig, der interesserer dig for mennesker og har en god forståelse for økonomi.
Uanset hvilken vej du vælger, får du værdifuld hands-on erfaring i en af vores afdelinger, hvor du bliver en uundværlig del af holdet fra dag 1.

Som finanselev eller finanstrainee i sparekassen bliver du en aktiv del af den daglige drift. Du kommer også til at deltage i kundemøder og kundearrangementer uden for kontoret, hvilket giver dig en bred og praktisk forståelse af branchen. Samtidig bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab med gode muligheder for sparring med både erfarne kollegaer og de andre finanselever og finanstrainees.

Velkommen til en ambitiøs og personlig arbejdsplads, hvor tillid og sund fornuft er i fokus.

Det siger andre finanselever og finanstrainees i sparekassen

Magnus Bedholm Højen Pedersen

Det bedste ved at være finanselev i Sparekassen Danmark er, at der er stor tillid til én. Det giver et stort råderum til at tage egne beslutninger, og hvis du ønsker det, får du hurtigt ansvar.

Magnus Bedholm Højen Pedersen
Finanselev i Pandrup
Laura Brøndum Pedersen

Som finanselev i Sparekassen Danmark har jeg en alsidig og afvekslende hverdag med masser af kundekontakt. Og så har jeg de bedste kollegaer, som støtter mig i mit uddannelsesforløb.

Laura Brøndum Pedersen
Finanselev i Løgstør
Lærke Dybdal Justesen

I Sparekassen Danmark får man de bedste rammer til at få en god start på sin karriere. Det er en god arbejdsplads, hvor man bliver en del af et fedt fællesskab – både i og uden for arbejdstiden.

Lærke Dybdal Justesen
Finanstrainee i Hobro
Maria Ernstorn Nielsen

I Sparekassen Danmark er der rig mulighed for at udvikle sig og blive dygtigere. Jeg har hurtigt lært, at ingen spørgsmål er dumme, og at de fejl, vi laver, er nogle, vi alle sammen lærer af.

Maria Ernstorn Nielsen
Finanselev i Aars

En karrierevej med mening


Med en karriere i Sparekassen Danmark spiller du en vigtig rolle i mange menneskers liv.

En central del af vores DNA er at bidrage til at sikre en bæredygtig økonomi for vores kunder og garanter – og at give tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af.

Som garantsparekasse har vi nemlig ingen aktionærer, der forventer at få del i et årligt overskud. Det giver flere frihedsgrader og mulighed for at bidrage til nogle andre formål.

Se vores formål i illustrationen til højre.
I Sparekassen Danmark investerer vi ikke kun i din uddannelse, men også i dig som person. En uddannelse hos os er derfor ikke bare en karrierevej, men starten på en rejse med personlig og faglig udvikling.
Lone Hedemark HR-konsulent 8222 9753 Hanne Kjær Kristensen HR-konsulent 8222 9666

Det kan du forvente


I Sparekassen Danmark har vi ordentlighed i højsædet – både over for kunder og medarbejdere. Vi tror nemlig på, at glade og tilfredse medarbejdere kan afspejles i kundetilfredsheden.

Derfor vil du som finanselev eller finanstrainee hos os opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen – og gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og menneskeligt.

Få en fleksibel hverdag


Sammen skaber vi en arbejdsdag, som passer til dig, og som sikrer en sund balance mellem arbejde og fritid. Det betyder, at du har frihed til at forme din egen hverdag – både når det gælder arbejdstid og opgaver. Du får desuden adgang til en række attraktive fordele, som du kan læse mere om nedenfor.

Vil du med på holdet?


Vi er løbende på udkig efter nye finanselever, finanspraktikanter og finanstrainees, der brænder for en fremtidig karriere i finansverdenen.
 
På vores hjemmeside kan du løbende følge med i, hvornår vi har åbent for ansøgere. Har du lyst til at høre mere om dine muligheder hos os, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.