Sparinvest

Sparinvest

Sparinvest er Danmarks ældste børsnoterede investeringsforening, og deres investeringsbeviser sælges via danske pengeinstitutter.

Sparinvest blev etableret som Danmarks første børsnoterede investeringsforening i 1968 og har siden udviklet sig til et internationalt kapitalforvaltningshus, der i 2019 delvist blev købt af Nykredit-koncernen.

Sparinvest tilbyder investering inden for nogle udvalgte områder og arbejder med få kernestrategier, der er gennemtestede og allerede har vist deres værd. Sparinvests produkter har altid til formål at skabe et fordelagtigt, risikojusteret afkast til investorerne.

Sparinvest udbyder langsigtede investeringsprodukter i 18 europæiske lande. 

Nykredit ejer 75 % af Sparinvest, mens de resterende 25 % ejes af danske pengeinstitutter og forsikringsselskaber.

 

 

Automatisk geninvestering af udbytter

Når Sparinvest og Bankinvest udbetaler udbytte, har du mulighed for automatisk at geninvestere dit udbytte.

Hvad er automatisk geninvestering?
Automatisk geninvestering går i korte træk ud på, at det udbetalte udbytte automatisk geninvesteres i den pågældende investeringsforening, som udbyttet blev udbetalt fra. Du modtager dermed investeringsbeviser i foreningen i stedet for kontanter.

Hvilke fordele giver automatisk geninvestering?
  • Automatisk geninvestering er en nem og billig måde at geninvestere udbyttet.
    Geninvesteringen sker kurtagefrit.
  • Automatisk geninvestering sikrer, at pengene ikke ligger kontant, og det kan være afgørende for dit langsigtede afkast.
  • Geninvesteringen sker automatisk, og du skal derfor ikke foretage dig noget aktivt, efter du har tilmeldt dig servicen.

Kontakt din personlige rådgiver for at tilmelde dine depoter.

Find afdelinger og medarbejdere