Indbo­forsikring

I samarbejde med Privatsikring tilbyder vi en indboforsikring, som også inkluderer en ansvarsforsikring, en retshjælpsforsikring, verdensrejseforsikring, psykologisk krisehjælp samt akut taxakørsel.

Indboforsikring

Privatsikring tilbyder indboforsikringen, Familiens Basisforsikring 2, som er udviklet i samarbejde med Forbrugerrådet. Derudover kan du vælge en række tilvalgsdækninger, som giver mulighed for at tilpasse forsikringen til dit eget behov.

Som noget særligt omfatter Familiens Basisforsikring 2 i Privatsikring også psykologisk krisehjælp, akut taxakørsel samt verdensrejsedækning, som for eksempel dækker sygebehandling og hjemtransport ved akut sygdom på private ferierejser i hele verden. Forsikringen dækker også sygeledsagelse, erstatningsrejse, bagageforsinkelse og meget mere.

Med en indboforsikring hos Privatsikring er du også dækket, hvis du bliver udsat for identitetstyveri. Privatsikring tilbyder hjælp og rådgivning i situationer, hvor andre for eksempel har optaget lån i dit navn ved hjælp af stjålet CPR-nummer.

Læs mere på Privatsikring.dk

Bliv ringet op af en rådgiver

Bestil en opringning, hvis du vil have en uforpligtende snak om dine muligheder, eller hvis du vil have et tilbud på at samle dine forsikringer ved Privatsikring.