Rejse­forsikring

Du bør altid være dækket af en rejseforsikring, når du skal på ferie. Og det gælder, uanset om du skal på skiferie i Alperne, solferie i Thailand eller en shoppingtur i Flensborg eller London.

Rejseforsikring

Hvis du allerede har en indboforsikring hos Privatsikring, så har du automatisk også en verdensrejsedækning. Dækningen omfatter alle familiens private ferierejser af op til 60 dages varighed i hele verden inklusiv Danmark, uanset om I rejser samlet eller hver for sig.

Med en indboforsikring i Privatsikring er det slut med at tegne dyre rejseforsikringer, hver gang du skal ud at rejse, for du er automatisk forsikret for eksempelvis sygebehandling og hjemtransport.

Verdensrejsedækningen omfatter blandt andet udgifter til sygebehandling, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse og erstatningsrejse ved akut sygdom, ulykke eller dødsfald hos en af de forsikrede. Desuden kan du få erstatningsrejse eller erstatningsdøgn ved for eksempel bagageforsinkelse, transportforsinkelse eller rejseafbrydelse.

Læs mere på Privatsikring.dk
HelpMe app'en fra SOS International

Tag lægen med på ferien

Har du en rejseforsikring fra Privatsikring eller en Mastercard Rejseforsikring, kan du rejse uden bekymringer. Med HelpMe app'en fra SOS International kan du nemlig tage lægen med på ferien.

Læs mere om HelpMe app'en

Book møde