Thomas Dahl Pedersen og Bo Bojer

Thomas bliver afdelingsdirektør i Vejgaard

Sparekassen Danmark åbner sin nye afdeling mandag den 12. august

Lokalerne har været under renovering i et stykke tid. Og nu har Sparekassen Danmark også fundet medarbejdere til sin kommende afdeling i Vejgaard, der slår dørene op for kunder mandag den 12. august.

Som afdelingsdirektør i Vejgaard er Thomas Dahl Pedersen netop tiltrådt. Han kommer med 24 års erfaring i den finansielle sektor, heraf otte år i Vejgaard, fordelt på to perioder. Han kommer fra en stilling som privatkunderådgiver i Nordjyske Bank – netop i Vejgaard, hvor han har været de seneste seks år. Så han har indgående kendskab til det lokalområde i Aalborg, hvor hans fornemste opgave bliver at tiltrække nye kunder til sparekassen.

Erfaring med ledelse har den nye afdelingsdirektør også. Thomas kan se tilbage på otte år som souschef i bankens afdeling i Bredgade centralt i Aalborg.

”Jeg har prøvet alt i branchen – undtagen at bære kasketten som afdelingsdirektør”, konstaterer Thomas Dahl Pedersen.


Thomas Dahl Pedersen og Bo BojerRegionsdirektør Bo Bojer (til højre) byder her velkommen til den nye afdelingsdirektør, Thomas Dahl Pedersen, som nu er i fuld gang med at forberede åbningen i Vejgaard mandag den 12. august.


Træner og leder


Men ledelse i praksis har han bedrevet i mange år, nemlig som fodboldtræner på halvhøjt niveau, nemlig i daværende Lindholm IF, som nu er fusioneret til NFB – Nørresundby Forenede Boldklubber. Karrieren kulminerede, da han blev træner for klubbens hold i Danmarksserien.

”Så jeg ved noget om mandskabsbehandling”, konstaterer Thomas, der selv har spillet fodbold i AaB og Biersted, men nu spiller old boys i NFB.

I dag hjælper han og med at træne sin 10-årige søns hold i såvel håndbold som fodbold.

Den aktive deltagelse i idrætten har været medvirkende til, at Thomas har et stort netværk i lokalområdet.

Thomas Dahl Pedersen bor med sin kone og to børn – Johanne på 7 og August på 10 år – i Aabybro. Ud over idrætten deltager han i foreningslivet i Aabybro, og så bruger han en del tid på at renovere familiens sommerhus i Blokhus.

”Jeg har altid værktøjskassen med derud”, fortæller han.

Fra fem til seks privatafdelinger


Den nye afdeling på adresse Hadsundvej 27 i Vejgaard bliver sparekassens sjette privatkundeafdeling i Nordjyllands hovedstad.

”Vi oplever en massiv tilgang af kunder i den nordjyske hovedstad”, konstaterer Bo Bojer, der regionsdirektør i Sparekassen Danmarks Region Aalborg:

”Derfor er vi nødt til at udvide medarbejderstaben … men vi har ikke plads i vores eksisterende afdelinger.”

Sidste år åbnede sparekassen af samme årsag en ny afdeling i Nørresundby.

Når Vejgaard afdeling åbner mandag den 12. august, vil der være 7 medarbejdere klar til at tage imod kunderne. Men ambitionen er at blive flere.