Søren Kjær Christensen (til højre), der er erhvervsdirektør i sparekassens Region Vestvendsyssel, søger lige nu en afdelingsdirektør til den kommende erhvervsafdeling i Hirtshals. Den kommer til at dele lokaler med sparekassens nuværende afdeling i byen, hvor Rene Jensen er afdelingsdirektør.

Sparekassen Danmark udvider med erhvervsafdeling i Hirtshals

”Vi vil være en endnu tættere sparringspartner for det lokale erhvervsliv”, siger erhvervsdirektør Søren Kjær Christensen

”Vi har de seneste år oplevet en stor fremgang i Hirtshals, blandt andet med Hirtshals Havn som et vækstcentrum. Denne positive udvikling vil vi i Sparekassen Danmark gerne være en større del af. Det skal ske med en ny, lokal erhvervsafdeling i Hirtshals. Som det lokale pengeinstitut i Nordjylland vil vi gerne være en endnu tættere sparringspartner for det lokale erhvervsliv i Hirtshals.”

Sådan siger Søren Kjær Christensen, der er erhvervsdirektør i sparekassens Region Vestvendsyssel, der omfatter sparekassens privatkundeafdelinger i Brønderslev, Hirtshals, Hjørring, Sindal, Tårs og Vrå samt erhvervsafdelingerne i Brønderslev, Hjørring … og snart også Hirtshals.

”Mens flere pengeinstitutter vælger at samle deres enheder i større centre i større byer, tror vi stadig på den lokale tilgang, Vi ser en enestående mulighed for at få succes med en lokal erhvervsafdeling i Hirtshals. Den skal drives af en lokal afdelingsdirektør og flere erhvervskundechefer, som har kendskab til byen”, siger Søren Kjær Christensen.

Søren Kjær Christensen (til højre), der er erhvervsdirektør i sparekassens Region Vestvendsyssel, søger lige nu en afdelingsdirektør til den kommende erhvervsafdeling i Hirtshals. Den kommer til at dele lokaler med sparekassens nuværende afdeling i byen, hvor Rene Jensen er afdelingsdirektør.Søren Kjær Christensen (til højre), der er erhvervsdirektør i sparekassens Region Vestvendsyssel, søger lige nu en afdelingsdirektør til den kommende erhvervsafdeling i Hirtshals. Den kommer til at dele lokaler med sparekassens nuværende afdeling i byen, hvor Rene Jensen er afdelingsdirektør.


To afdelinger – én adresse


Afdelingen kommer til at dele hus med sparekassens nuværende Hirtshals afdeling, hvor Rene Jensen er afdelingsdirektør.

”Jeg glæder mig til at få flere kollegaer i huset med en erhvervsafdeling, der kan håndtere større erhvervskunder – det bør være med til at styrke os på privatkundesiden, hvor vi gerne vil vækste endnu mere i Hirtshals”, siger afdelingsdirektør Rene Jensen.

Sparekassen Danmark åbnede afdelingen i Hirtshals i 1992 og byggede i 2009 en helt ny afdeling på adressen Jyllandsgade 14. Afdelingen har i dag 13 medarbejdere.

Nu kommer der altså flere kolleger til.

”Vi skal først have fundet den helt rigtige afdelingsdirektør. Når det er på plads, skal vedkommende selv være med at til sætte sit nye hold. Det er vigtigt, at de kommende medarbejdere kender det lokale erhvervsliv,” siger erhvervsdirektør Søren Kjær Christensen:

”Vi tror på, at vi kan byde os til som pengeinstitut for mange andre virksomheder i Hirtshals - vi har i sparekassen for eksempel været en af drivkræfterne bag åbningen af Nordsøen Fri Fagskole.


Faktaboks


Sparekassen Danmark er i øvrigt landets ottendestørste pengeinstitut og Danmarks største garantsparekasse med 341.000 kunder og 1.500 medarbejdere.

Lige under halvdelen af garantkapitalen i sparekassen er ejet af 13 fonde, der – ligesom alle øvrige garanter – får en gunstig rente af deres indskud. Fondene bruger renterne til at støtte almennyttige og velgørende i initiativer i de lokalområder, hvor sparekassen har sine afdelinger.

Sparekassen Danmark Fonden Vendsyssel, der er en af de største af de 13 fonde, vil om få år have en milliard kroner i garantkapital.