Sparekassen Danmark i Nørresundby

Sparekassen Danmark gør klar til indflytning i Nørresundby

Rekruttering i fuld gang – lokal mand som afdelingsdirektør

Claus Ring Skibsted er tiltrådt som afdelingsdirektør for Sparekassen Danmarks kommende afdeling i Nørresundby. Den får adresse på Brotorvet 4 – lige for enden af Limfjordsbroen, når man passerer den i nordgående retning.

Claus Ring Skibsted har hele sit liv boet i Nørresundby, hvor han deler adresse med sin kone, Lene, og deres to døtre på syv og elleve år.

Lige siden Claus Ring Skibsted var en lille dreng, har han været aktiv i det lokale foreningsliv. Han startede sin fodboldkarriere i Nørresundby Boldklub, og samtidig spillede han håndbold i HK Olympia – i dag Nørresundby HK.

Som seniorfodboldspiller har Claus opnået knap 100 førsteholdskampe i Danmarksserien for Lindholm IF.

”Så jeg er et kendt ansigt i foreningslivet i Nørresundby”, konstaterer Claus Ring Skibsted.

I sin fritid interesserer Claus Ring Skibsted sig stadig for fodbold, og han er medlem af bestyrelsen – som kasserer – i AaB af 1885.
 

Her ses den nytiltrådte afdelingsdirektør Claus Ring Skibsted med afdelingen i baggrunden Her ses den nytiltrådte afdelingsdirektør Claus Ring Skibsted med afdelingen i baggrunden.


Samme arbejdsgiver i 20 år

Claus Ring Skibsted har, siden han påbegyndte sin elevtid i 2003 og frem til nu, haft den samme arbejdsgiver, nemlig Jyske Bank.

Han har gennem årene beskæftiget sig med rådgivning både af privat- og erhvervskunder. Den nye afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark i Nørresundby har også haft flere lederposter – blandt andet som leder i bankens Erhvervsafdeling på Mors og som afdelingsdirektør i Brønderslev.

Et område i vækst

Aalborg og ikke mindst Nørresundby er et område med befolkningsvækst og mange nye, attraktive lejligheder.

”Området er i det hele taget i vækst, og den vækst vil sparekassen gerne være en del af,” siger Bo Bojer, der er regionsdirektør i Sparekassen Danmarks Region Aalborg:
”Sparekassen får hele tiden nye kunder i den nordjyske hovedstad, så vi er nødt til at udvide medarbejderstaben. Flere og flere kunder køber ind på sparekassemodellen, der betyder, at vi ikke har nogen aktionærer eller andre ejere, der skal have del i vores overskud i form af udbytte.”

Sparekassen Danmark er en selvejende institution, der har garanter, som stiller ansvarlig kapital til rådighed for sparekassen. Til gengæld får garanterne en favorabel forrentning af deres garantkapital. Knap halvdelen af garantkapitalen er ejet af 13 sparekassefonde, hvis fornemste opgave er at give økonomisk støtte til almennyttige og velgørende formål.

”Ambitionen er, at fondene tilsammen tilføres 100 millioner kroner om året til uddeling i deres lokalområder”, fortæller Bo Bojer.


Regionsdirektør Bo Bojer (til højre) og afdelingsdirektør Claus Ring Skibsted foran afdelingen, hvor håndværkerne i øjeblikket er i fuld gang med en gennemgribende renovering. Regionsdirektør Bo Bojer (til højre) og afdelingsdirektør Claus Ring Skibsted foran afdelingen, hvor håndværkerne i øjeblikket er i fuld gang med en gennemgribende renovering.


Fra fire til fem privatafdelinger

Den nye afdeling i Nørresundby bliver sparekassens femte privatkundeafdeling i den nordjyske hovedstad. Sparekassen har afdelinger centralt på Budolfi Plads, i City Syd, i Vestbyen og ved Aalborghus i Øst.

Desuden har sparekassen i Aalborg en Private Banking-afdeling og et stort erhvervscenter på Eternitten.

Åbner lige efter påske

Sparekassen Danmark har i et par måneder været i gang med en omfattende modernisering af de 529 kvadratmeter på adressen Brotorvet 4. Samtidig har sparekassen haft gang i rekruttering af medarbejdere til den nye afdeling, som åbner lige efter påske – tirsdag den 11. april.

Til en start vil 6-7 medarbejdere få deres arbejdsplads i Nørresundby, men lokalerne bliver skaleret til 10 arbejdspladser.

Nørresundby afdeling åbner dørene tirsdag den 11. april. Åbningen markeres med åbent hus fredag den 21. april.


Sparekassen Danmark har allerede fået sit lysende navn og logo på facaden af Brotorvet 4 i Nørresundby Sparekassen Danmark har allerede fået sit lysende navn og logo på facaden af Brotorvet 4 i Nørresundby