Unioo

Nyt system til foreningskunder gør det nemmere at tackle papirarbejdet

Foreningskunder i Sparekassen Danmark får snart adgang til den digitale platform Unioo, der letter det daglige foreningsarbejde. Alle foreninger får direkte besked, når det er tid til at gøre noget aktivt.

Inden længe bliver det meget nemmere at være foreningskunde i Sparekassen Danmark.

Vi har nemlig valgt at indgå et samarbejde med den danske virksomhed Unioo, der står bag en digital platform til frivillige foreninger.

For sparekassens foreningskunder betyder det, at det fremover bliver nemmere at indsamle og sende lovpligtige dokumenter til sparekassen.

Det fortæller Morten Bak, der er forretningsudvikler i Sparekassen Danmark, og som har været ansvarlig for implementeringen af den nye løsning.

”I de senere par år er der kommet rigtig meget lovgivning inden for terror og hvidvaskning. Det stiller nogle store krav til vores kunder, men også til os her i sparekassen. Vi skal kende alle vores kunder rigtig godt og kunne dokumentere præcist, hvordan den enkelte forening er sammensat, dokumentere bestyrelsesmateriale og have legitimation på alle i bestyrelsen. Med Unioo bliver dette arbejde imidlertid meget lettere – både for os og for vores kunder,” siger han.


Morten BakUnioo samler bestyrelsens arbejde og frigiver tid til det vigtige foreningsarbejde, fortæller forretningsudvikler Morten Bak, der selv er bestyrelsesmedlem og kasserer i en frivillig forening.


Flere smarte funktioner

Unioo stilles gratis til rådighed for sparekassens foreningskunder.

Med Unioo får sparekassens foreningskunder adgang til flere smarte funktioner, der er skræddersyet til at holde styr på bestyrelsens arbejde.

Systemet kan blandt andet bruges til medlems- og kontingenthåndtering og til billetsalg og tilmelding til arrangementer.

Unioo GDPR-sikrer tilmed bestyrelsens arbejde og kommunikation mellem bestyrelsesmedlemmerne.


Det kan I bruge Unioo til

Unioo kan hjælpe med at holde styr på bestyrelsens arbejde, fx:
  • Medlemsstyring
  • Automatisk kontingentkørsel
  • Billetsalg og tilmelding til arrangementer
  • Møder, dagsorden og referat
  • Filer og dokumenter
  • Bestyrelsesopgaver

Læs mere om Unioo her


Sådan får I adgang til Unioo

Sparekassens foreningskunder bliver gradvist flyttet over på det nye system.

Foreningens formand vil blive kontaktet pr. mail, når det er jeres tur til at komme i gang med Unioo.

Læs mere om Unioo her