Omkring 40 kunder og forretningsforbindelser cyklede med, da Sparekassen Danmark inviterede til Business Cykling før dagens etape af PostNord Danmark Rundt i Aalborg.

Netværkscykling ved PostNord Danmark Rundt

Sammen med Sparekassen Danmark har DCU udviklet et helt nyt koncept i forbindelse med 2023-udgaven af det store, årlige cykelløb i Danmark, PostNord Danmark Rundt. Sparekassen Danmark er nemlig ny storsponsor for PostNord Danmark Rundt.

"Ideen er at skabe relationer gennem oplevelser".

Sådan siger Claus Nisbeth, der er sponsor- og partnermanager i Danmarks Cykle Union.

"Som sponsor vil Sparekassen Danmark ikke bare komme med en pose penge. Vi vil gerne bidrage til at øge værdien af de aktiviteter, vi støtter," forklarer René Astrup, der er senior marketingkonsulent i sparekassen.


Claus Nisbeth og René Astrup Claus Nisbeth fra DCU (t.v.) og René Astrup fra Sparekassen Danmark instruerer deltagerne før afgang fra sparekassens afdeling i Aalborg vestby.


Derfor har sparekassen sammen med Dansk Cykle Union udviklet Business Cykling - eller netværkscykling - som optakt til hver af  etaperne til PostNord Danmark Rundt.

Løbets sponsorer får mulighed for at invitere kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere med ud at cykle på en del af dagens rute.

"Det skal være sådan, at deltagerne, næste gang de mødes, skal sige til hinanden; hold kæft, det var en fed oplevelse," ønsker Claus Nisbeth fra DCU.

Konceptet fik sin debut under første etape af PostNord Danmark Rundt i Aalborg, hvor sparekassen stillede med et hold på omkring 40 cyklister delt i to grupper med hver sin professionelle motorcykel-marshall.


Starten er gået gennem Aalborg.
 
 

Det siger nogle af deltagerneBent Nielsen Fhv. chefpolitiinspektør i Aarhus, Bent Nielsen, Nørresundby:

"Det var dejligt med den indbydelse. Et rigtigt godt initiativ," siger Bent Nielsen, der er formand for cykelklubben "Cykelglæden" i Nørresundby og har kørt med Team Rynkeby de sidste fem år.


Lars Johansen Adm. direktør for Pajo Bolte i Hobro, Lars Johansen:

"Jeg får invitationer til mange forskellige ting, som jeg ikke har tid til at deltage i. Men da denne invitation tikkede ind, var jeg meget hurtig til at melde mig til. Den her tur ville jeg ikke gå glip af."


Mathies Højslet Ejendomsmægler Mathies Højslet fra Nybolig i Nørresundby, sammen med sparekassens afdelingsdirektør i Nørresundby afdeling, Claus Ring Skibsted (t.h.):

"Jeg glæder mig meget til at køre ruten. Jeg har lige været i Toscana for at cykle, men dette her er noget helt særligt. Det er fedt at være med".


Claus Nisbeth Claus Nisbeth fra Danmarks Cykle Union:

"Sparekassen Danmark har virkelig købt ind på deres sponsorat af PostNord Danmark Rundt."