Til fods gennem Limfjordstunnelen

Sidste chance: Skal du være med til at gå eller løbe gennem Limfjordstunnelen?

Vil du ikke gå glip af et af årets største motionsevent i Aalborg, så skal du snart ud af starthullerne. Tilmeldingsfristen til Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland er søndag den 15. maj.

Lørdag den 21. maj har du mulighed for at tage hele familien under armen til en dag i motionens tegn, når DGI Nordjylland blænder op for Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland.

Det er et storstilet motionsevent for både store og små. Der er nemlig både gå- og løberuter til alle niveauer, og alle ruter går gennem Limfjordstunnelen.

Du skal dog snart ud af starthullerne, hvis du gerne vil deltage i arrangementet. Tilmeldingen lukker nemlig søndag den 15. maj 2022 kl. 23.59.


Tilmeld dig her

Til dig, der vil gå: www.walkinnordjylland.dk

Til dig, der vil løbe: www.aalborghalvmarathon.dkLøbere i Limfjordstunnelen Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland giver mulighed for at krydse Limfjorden – til fods – gennem det vestlige motorvejstunnelrør. Du vælger dig selv, om du vil gå eller løbe.


Aktiviteter for hele familien

Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland er blevet til i et tæt partnerskab mellem DGI Nordjylland, Sparekassen Danmark og CoolRunner. Ambitionen har været at skabe et motionsevent, hvor alle kan være med. Det afspejler sig også i de mange aktiviteter og tiltag, der er på programmet.

Blandt andet lægger ultraløber Stine Rex vejen forbi for at sikre, at både lår- og lattermuskler hos de gående på 8 km-ruten er varmet godt op til de fysiske anstrengelser, ligesom de yngste deltagere kan se frem til en sjov skattejagt med sparekassens maskot Spire.

På udvalgte ruter vil der desuden være mulighed for at nyde livemusik og at få en forfriskning undervejs.


Det kan du glæde dig til

  • Sjov opvarmning for hele familien med ultraløber Stine Rex på 8 km-ruten
  • Skattejagt med sparekassens maskot Spire
  • Gratis balloner til alle børn
  • Fotovæg på udvalgte ruter og i målområdet
  • Livemusik på udvalgte ruter og i målområdet
... og meget mere.


Kom med Spire på skattejagt
På 8 km-ruten har sparekassens maskot Spire planlagt en sjov skattejagt for de yngste, og der er en sød lille præmie til alle børn, der gætter det hemmelige kodeord. Læs mere om skattejagten her.


Kom med til fest på havnefronten

Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland sluttes af på havnefronten i Aalborg, hvor der vil være et fælles målområde for de knap 7.000 deltagere, der forventes at deltage i de to motionsevents.

Her vil der blandt andet være mulighed for at købe mad og drikke i forskellige boder og at tage sjove fotos med familie og venner ved en fotovæg.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her:

www.aalborghalvmarathon.dk

www.walkinnordjylland.dk