BankInvest Update

Update fra BankInvest

Præsident Bidens første 100 dage

Da USA’s præsident Joe Biden blev indsat den 20. januar 2021, var coronakrisen øverst på dagsordenen. Hans indsættelse og håndtering af krisen har påvirket aktiemarkederne. BankInvests investeringsdirektør, Andrea Panzieri, kommenterer på Bidens første 100 dage som amerikansk præsident.

Op til det amerikanske præsidentvalg den 3. november 2020 havde Joe Biden et stort ønske om at komme amerikanerne til undsætning midt i coronakrisen, som har ramt USA ekstremt hårdt. Bidens første mål var at vaccinere 100 millioner amerikanere. Siden hen har ønsket været at nå 200 millioner inden 100 dage.

Bidens indsættelse blev taget godt imod af aktiemarkederne. Derudover har den amerikanske økonomi fået støtte i form af hjælpepakker, som blandt andet skal lede nye initiativer på vej, såsom udvikling af grøn infrastruktur og forbedring af uddannelse-, ældre- og børneområderne.

Se med når BankInvests investeringsdirektør, Andrea Panzieri, kommenterer på de første 100 dage, kommer med BankInvests vurdering af finansmarkederne, og hvad der skal ske på den anden side af den økonomiske hjælp.