Totalkredit Fastrente Plus

30 års afdragsfrihed med fast rente hos Totalkredit

Ingen afdrag i op til 30 år

Hvis du har nok friværdi i din bolig, og ønsker mere end 10 år uden afdrag, får du masser af fleksibilitet og sikkerhed med et Fastrentefra Totalkredit. Du kan låne op til 75 % af din boligs værdi. Og når din bolig er belånt med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.

Større økonomisk fleksibilitet

Med et 30-årigt Fastrentefår du masser af fleksibilitet. Det giver dig nemlig økonomisk mulighed for at blive boende mange år endnu og leve livet, som det passer dig. Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode, spare lidt flere penge op til din pension eller afdrage på dit lån og på den måde spare endnu mere op i boligen? Eller måske har du lyst at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig. Den dag, lånet udløber, skal du betale hele restgælden tilbage, for eksempel ved at optage et nyt lån eller ved at sælge boligen.

Vælg selv, om du vil afdrage

Når lånet er højst 60 % af din boligs værdi, kan du hvert kvartal vælge – mod et gebyr, om du vil afdrage på lånet eller hellere være fri. Hvis du ønsker den lavest mulige ydelse, kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år. Men hvis du lige nu eller på et senere tidspunkt ønsker at afdrage, kan du også det. Det er helt op til dig.

Vælg selv, hvor meget du vil afdrage

Hvis du afdrager på dit lån, kan du løbende vælge, om du vil skrue op eller ned for afdragenes størrelse ved at ændre lånets løbetid – mod et gebyr. Det skyldes, at løbetiden er med til at bestemme afdragenes størrelse. Når du forkorter løbetiden, bliver afdragene større, og hvis du forlænger løbetiden, bliver afdragene mindre. Lånets samlede løbetid kan maksimalt være 30 år.

Er Fastrente+ noget for dig?

Ja, hvis du ønsker mere end 10 års afdragsfrihed og har lån svarende til under 60 % af din boligs værdi, og ikke ser nogen grund til at spare mere op i din bolig. Et plus-lån er dog dyrere end andre realkreditlån - til gengæld får du tryghed for afdragsfrihed i op til 30 år. Du kommer til at betale mere i rente og bidrag, især fordi restgælden ikke bliver mindre, hvis du ikke afdrager på lånet. Du betaler også et bidragstillæg i hele lånets løbetid.

Kontakt din personlige rådgiver eller bestil en opringning, hvis du vil høre mere om Fastrente+. 

Find afdelinger og medarbejdere

Kort om Fastrente+

Fastrente+ er til dig, som har friværdi i boligen og ikke ønsker at spare mere op i boligen. Med dette lån får du tryghed ved at kende renten i hele lånets løbetid og mulighed for fleksibilitet, da du løbende kan vælge, om du vil afdrage på lånet.
  • Du kan låne op til 75 % af boligens værdi. Og når lånet er under 60 % af boligens værdi, kan lånet være uden afdrag i resten af lånets løbetid.
  • Du kan hvert kvartal vælge, om du vil afdrage på lånet, når restgælden højst er 60 % af boligens værdi – mod et gebyr.
  • Du kan også hvert kvartal vælge at skrue op eller ned for, hvor meget du vil afdrage på lånet - mod et gebyr. Det gør du ved at ændre lånets løbetid, som maksimalt kan være 30 år i alt.
  • Du betaler en lidt højere bidragssats i hele lånets løbetid.
  • Lånets restgæld skal betales i lånets sidste ydelse.
Lånet forudsætter kreditgodkendelse.

Ring mig op

Udfyld formularen herunder, hvis du gerne vil kontaktes af Sparekassen Danmark.