Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl fra Vendsyssel Elite Badminton

Ekstra bidrag til stjernespillere

Som en stærk og lokal garantsparekasse støtter vi i Sparekassen Vendsyssel det lokale engagement. Vi har ingen aktionærer, som vi skal udbetale udbytte til. Det giver os mulighed for at støtte vores markedsområde via en lang række fonde og sponsorater.

Som en del af sparekassens lokale engagement i Vendsyssel har vi igennem 4 år støttet Vendsyssel Elite Badminton som hovedsponsor. Ud over hovedsponsoratet har Sparekassen Vendsyssel nu givet et ekstra bidrag, som har gjort det muligt at hente to stjernespillere tilbage til deres hjemegn.

Over 200 skolebørn, familier og venner stod klar til at byde velkommen til badmintonspillerne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, da de skulle præsenteres som stjernespillere på Vendsyssel Elite Badminton.

Christinna er dobbelt OL-medaljevinder, og Kamilla er tidligere verdensmester i mixdouble. Sammen vandt de i 2018 All England-titlen i damedouble. Begge spillere har rødder i det nordjyske, da Kamilla er skagbo og Christina stammer fra Gug.

”Som den lokale garantsparekasse i Vendsyssel er det en stor fornøjelse, at vi nu kan bidrage til at hente to stjernespillere til Vendsyssel Elite Badminton. Derudover gør det jo heller ikke noget, at vi i samme anledning får dem tilbage til deres hjemegn.”, siger Anders Mortensen, regionsdirektør i Sparekassen Vendsyssel.

I sparekassen håber vi på, at denne tilføjelse til spillertruppen også kan være med til at tiltrække flere unge talenter i de lokale badmintonklubber.