Sparekassen Danmark, Vrå

Vi er Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks ottendestørste pengeinstitut.

Vi er rundet af mere end 150 års historie, hvor vi som garantsparekasse bygger på idéen om at tage samfundsansvar og bidrage til lokal udvikling.

Vi er stolte over at være en garantsparekasse. Det betyder nemlig, at vi ikke har nogen aktionærer, der skal have del i et årligt overskud. I stedet ejer sparekassen sig selv.
 
Derfor bruges overskuddet fra sparekassens drift primært til at konsolidere os og til at støtte op om gode og lokale initiativer og aktiviteter i de områder, hvor sparekassen tjener sine penge. Vores støtte kan både bestå af tid, penge og sparring.

Vi er lokale ildsjæle


Vi har størrelsen og kompetencerne til at skabe udvikling og vækst, og vi vil bruge vores kræfter til at understøtte en positiv udvikling i vores lokalområder.
 
Derfor er vi til stede lokalt, ligesom vores beslutningskraft er lokalt forankret.

Vi ved, hvad der rører sig i lokalsamfundet, for vi er selv en del af det.

Vi bestræber os altid på at finde de rigtige løsninger – uanset om vi er i Hirtshals eller i hovedstaden.

Vi vil gøre en forskel


Vi driver pengeinstitut ud fra tre værdier: Ambitiøs, sund fornuft og tillid.

I praksis betyder det, at vi har en oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning, og at vi er ambitiøse i forhold til at gøre en forskel for vores kunder, hinanden og vores lokalsamfund.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os – og omvendt. Derfor strækker vi os gerne langt for at hjælpe vores kunder.
Vi tænker den grønne omstilling ind i vores handlinger og valg.

Det, mener vi, er sund fornuft.