Værd at vide, hvis uheldet er ude på ferien

3 livliner, hvis uheldet er ude på ferien

Der er næsten ikke noget som sygdom og uheld, der kan sætte en brat stopper for ferieglæden. Derfor har vi samlet tre tips til, hvor du kan få hurtig hjælp, hvis uheldet er ude på ferien.


1. Få hurtig vejhjælp i Europa


Hvis din bil er kaskoforsikret gennem vores samarbejdspartner Privatsikring, kan du få hurtig vejhjælp i Europa med Rødt Kort-app’en fra SOS International.

App'en sender automatisk din præcise GPS-lokation ved kontakt til SOS International, og du kan få hjælp døgnet rundt.

Læs mere og download app’en her


2. Tag lægen med på ferie


Har du en indboforsikring fra Privatsikring? Så har du også adgang til online lægehjælp på ferien – og alle andre dage for den sags skyld.

Via app’en Hejdoktor.dk kan du få konsultationer med en læge via din smartphone, hvilket kan være en stor hjælp, hvis du bliver syg eller kommer til skade på ferien. Det kræver blot, at du tilmelder dig servicen på Privatsikrings hjemmeside.

Læs mere og tilmeld dig her

Hvis du har en rejseforsikring fra Privatsikring, kan du også få online lægehjælp via SOS International. Du opretter bare en sag direkte hos SOS International, for eksempel via din smartphone.

Læs mere her


Værd at vide, hvis uheldet er ude på ferienOnline lægehjælp er en gratis service, hvis du har en indbo- eller rejseforsikring hos Privatsikring.


3. Anmeld skaden


Hvis du får brug for at gøre brug af din rejseforsikring eller afbestillingsforsikring, skal du oprette en sag på Privatsikrings hjemmeside. Det gælder, uanset om du er forsikret gennem Privatsikring eller Mastercard.

Klik på menupunktet "Skade på rejsen eller afbestilling af en rejse" og følg anvisningen.

Er du forsikret gennem Mastercard, skal du udfylde formularen under overskriften "LOPI Mastercard".


Brug for et forsikringstjek?


Uanset om du allerede er kunde eller overvejer et bankskifte til os, tilbyder vi en gratis gennemgang af dine forsikringer gennem vores samarbejdspartner Privatsikring. Kontakt din rådgiver eller bestil en opringning, hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om dine forsikringer.

Ring mig op

Udfyld formularen herunder, hvis du gerne vil kontaktes af Sparekassen Danmark.