Vejgaard

Sparekassen Danmark åbner endnu en afdeling i Aalborg

I år kommer sparekassen til Vejgaard

”Sparekassen får hele tiden nye kunder i Aalborg, så vi er nødt til at udvide medarbejderstaben … men vi har ikke plads i vores eksisterende afdelinger.”

Sådan sagde Bo Bojer, der regionsdirektør i Sparekassen Danmarks Region Aalborg, da han for godt et år siden annoncerede, at sparekassen i 2023 ville åbne en ny afdeling i Nørresundby.

Nu bruger han de samme ord om pladsmangel igen. Nu annoncerer regionsdirektøren, at Sparekassen Danmark åbner en ny afdeling i Vejgaard. Den får adresse på Hadsundvej 27 – et meget befærdet strøg i Aalborg.

”Placeringen vil give os stor synlighed”, fastslår Bo Bojer.

Fra fem til seks privatafdelinger


Den nye afdeling bliver sparekassens sjette privatkundeafdeling i Nordjyllands hovedstad. Sparekassen har afdelinger centralt på Budolfi Plads, i City Syd, i Vestbyen, ved Aalborghus i Øst og i Nørresundby umiddelbart nord for Limfjordsbroen.

Desuden har sparekassen i Aalborg en Private Banking-afdeling og et stort erhvervscenter på Eternitten.

Den nyeste afdeling i Nørresundby åbnede i april 2023 med fem medarbejdere. Nu er antallet allerede vokset til ni.

”Vi oplever en massiv tilgang af kunder i den nordjyske hovedstad”, konstaterer Bo Bojer.

Åbner efter sommerferien


Sparekassen lejer sig ind hos udlejeren Ejendomsmæglernes Fond.

Til en start vil seks til otte medarbejdere få deres arbejdsplads i Vejgaard, inklusive den kommende afdelingsdirektør og souschef, men Bo Bojer forudser en vækst i antallet i de kommende år.

Bo Bojer, regionsdirektør i Sparekassen Danmarks Region Aalborg ”Der er gode vækstmuligheder i bydelen med 14.800 indbyggere, som typisk er meget ressourcestærke og loyale over for deres lokalområde”, siger Bo Bojer, der er regionsdirektør i Sparekassen Danmarks Region Aalborg.

Afdelingen står over for en mindre renovering og forventes at åbne umiddelbart efter sommerferien i år.

”I mellemtiden skal vi have fundet den rigtige bemanding til afdelingen, og vi søger både eksternt og internt i Sparekassen Danmark, fortæller regionsdirektør Bo Bojer.