Ny investeringsplatform på vej i net- og mobilbank

Som kunde i Sparekassen Danmark med net- og mobilbank får du i begyndelsen af det nye år i adgang til en ny og forbedret platform til handel med værdipapirer. Den glæder vi os til at fortælle mere om, når lanceringen nærmer sig. Det bliver godt.

Men lige nu vil vi blot forberede dig på, at du i din net- og mobilbank i begyndelsen af december kan komme til at se en eller flere konti, du ikke har i dag. Kontiene vil have et navn, der begynder med ”Depotkonto” eller ”Investering”.

Vi opretter disse konti, fordi den nye handelsplatform er bygget sådan op, at dine værdipapirdepoter skal have hver sin øremærkede afregningskonto – altså den konto, hvor køb og salg af værdipapirer i depotet bogføres, udbytte indsættes, og eventuel skat betales.

I dag kan der godt være to eller flere depoter tilknyttet en og samme afregningskonto. Fremover skal der være en øremærket afregningskonto til hvert depot.

Til de nye afregningskonti kan der ikke være knyttet betalingsaftaler, betalingskort, kreditter eller andre services – i modsætning til i dag.

Hvis du er en af de kunder, der skal have en ny afregningskonto, beholder du den eller de konti, der i dag bruges som afregningskonto. Så hvis du har en eller flere services knyttet til en nuværende afregningskonto, består disse services fortsat.
Du skal altså ikke selv foretage dig noget.

De kunder, der får nye konti, får direkte besked i begyndelsen af december.

Og så glæder vi os til at præsentere vores nye investeringsplatform i 2023.