Oliefyr

Farvel til oliefyret

Der er mange fordele ved at være kunde i et pengeinstitut, som Totalkredit samarbejder med. Én af dem er, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, som gerne vil støtte vores kunder i at energirenovere deres boliger. Derfor kan Totalkredit give et økonomisk tilskud på 10.000 kr., når du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe. Det gør vi, fordi energiforbrug i bygninger udgør 40 % af Danmarks samlede CO2-forbrug, og at udskifte oliefyret med en varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet.

Tilskud fra staten

Ud over tilskuddet på 10.000 kr. fra Totalkredit kan du søge om tilskud fra staten, hvor du kan få mellem 22.000-45.000 kr. På den måde bliver det endnu billigere for dig at sige farvel til oliefyret. Du skal have fået tilsagn om tilskuddet inden, du indgår aftale om udskiftning med en installatør. Du kan læse mere om tilskuddet fra staten her.

Vilkår og betingelser

Det er vigtigt, at du har modtaget et gyldigt værdibevis fra Totalkredit af din rådgiver, inden du påbegynder arbejdet.

For at få tilskuddet skal følgende være opfyldt:
  • Du skal være privatkunde og have et Totalkredit lån i ejendommen
  • Din ejendom skal være en ejerbolig (ikke fritidsbolig) og ligge i et område uden mulighed for fjernvarme. Dette kan du tjekke på grønfjernvarme.nu eller spørge din kommune om.
  • Oliefyret skal udskiftes til en varmepumpe (luft-til-vand eller jordvarme) med energimærke A++ eller bedre. Arbejdet skal udføres af en virksomhed (det vil sige ikke ”gør-det-selv”)
  • Kopi af fakturaen, hvor det udførte arbejde er beskrevet, skal sendes til din rådgiver senest 6 måneder fra værdibevisets udstedelse

Totalkredit giver 10.000 kr. i tilskud til de første 3.000 Totalkredit kunder, som ansøger om et værdibevis og opfylder forudsætningerne for at få tilskud.

Læs øvrige vilkår og betingelser her.

Kontakt din personlige rådgiver eller bestil en opringning, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Find afdelinger og medarbejdere