Sidste chance for indbetaling på pensionen

Husk at indbetale til pension i 2020

Jul og nytår nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at vælge, om du vil indbetale ekstra på din pensionsopsparing i år - og få mest muligt ud af dine fradrag.

Frister for pensionsindbetaling

For at opnå fradrag for dine pensionsindbetalinger i 2020 skal du overholde nedenstående frister.

Overførsel til Aldersopsparing i Sparekassen Vendsyssel

Du kan overføre op til 5.300 kr. til din Aldersopsparing via Netbank fra egne konti i sparekassen frem til onsdag den 30. december kl. 19.30.* Du kan overføre beløb over 5.300 kr. via din afdeling senest onsdag den 30. december inden kl. 16.00.

Det er vigtigt at undersøge, om du har sat penge ind på en Aldersopsparing andre steder, for eksempel gennem din arbejdsmarkedspension, og/eller om du har fået udbetalt en pensionsordning efter den 1. april 2018, da det kan have skattemæssige konsekvenser, hvis du indbetaler for meget.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Find afdelinger og medarbejdere

Overførsel til Ratepension i Sparekassen Vendsyssel

Du kan overføre indskud til din Ratepension (maksimalt indskud i 2020 er i alt 57.200 kr.) via Netbank fra egne konti i sparekassen frem til onsdag den 30. december kl. 19.30.*

Husk at undersøge, om du har indsat penge på en Ratepension andre steder, for eksempel gennem din arbejdsmarkedspension, da det kan have skattemæssige konsekvenser, hvis du indbetaler for meget.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Find afdelinger og medarbejdere

Overførsel til pensionskonti i andre banker

Standardoverførsel: Tirsdag den 29. december kl. 19.30.
Sammedagsoverførsel: Onsdag den 30. december kl. 12.00.*
Straksoverførsel: Afhænger af modtagende pengeinstitut.*

* Vil du være på den helt sikre side, kan det være en god idé at gennemføre overførslen senest tirsdag den 29. december. Det sikrer, at sparekassen har årets sidste bankdag til at håndtere eventuelle fejl i overførslen.