Visa/Dankort

Fleksibiliteten på dit Visa/Dankort forbedres

Har du også oplevet, at dit Visa/Dankort er stoppet med at virke i en periode? Der kan være, fordi du har overskredet den indbyggede beløbsgrænse på 25.000 kr. pr. løbende 30 dage.

Sparekassen Danmark har lige ændret vilkårene, så du med Visa-delen af dit Visa/Dankort nu kan bruge 25.000 kr. hver 7. dag i stedet for hver 30. dag. De nye regler træder i kraft torsdag den 15. juni.

Flere betaler med Visa i dag

En af årsagerne til, at flere kunder er stødt mod loftet, er, at flere butikker i Danmark benytter en Visa-aftale, hvor betaling automatisk sker med Visa-delen og ikke Dankort-delen af Visa/Dankortet.

”Derudover sker alle de betalinger, du foretager med Apple Pay, Google Pay eller andre wallet-betalinger med Visa-delen af Visa/Dankortet,” forklarer Martin Kirkholm Braun, Kort- og konceptchef i Sparekassen Danmark.

”Selvom 25.000 kr. kan lyde af mange penge, så oplever vi, at flere kunder rammer loftet. Det sker oftest i perioder, hvor danskerne bruger mange penge, f.eks. i forbindelse med med køb af ferier eller i løbet af sommerferien,” fortsætter Martin Kirkholm Braun.

Du kan læse mere om sparekassens generelle kortregler her, ligesom du kan se, hvilke forbrugsgrænser der gælder for dit kort her.

Oplever du alligevel, at dit Visa/Dankort ikke virker, så kan du altid kontakte din rådgiver eller vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at få løst problemet.

Find afdelinger og medarbejdere

Kontakt vores kundeservice