Bliv digital

Tid til at blive mere digital i jeres forening?

I Sparekassen Danmark støtter vi op om DGI’s digitaliseringsprogram, der hjælper foreninger i gang med at blive (mere) digitale. Book et gratis digitalt tjek i dag og få overblik over, hvordan I kan optimere jeres forening digitalt.

Vi brænder for Foreningsdanmark


I Sparekassen Danmark har vi et hjerte, der banker for de mange lokale foreninger, der gør et stort – og ofte frivilligt – arbejde for at styrke livet i lokalområderne.

Derfor støtter vi op om DGI’s digitaliseringsprogram, der har til formål at hjælpe idrætsklubber og folkeoplysende foreninger i gang med digitale værktøjer, som gør hverdagen nemmere.

Sådan fungerer det

Med DGI’s digitale tjek får I hjælp til at identificere ”administrative tidsrøvere”, så I kan få mere tid til alt det sjove.

Mødet tager en time og giver jer et her-og-nu-billede af i hvilken grad, I udnytter de digitale muligheder, så I kan:

  • Gøre det lettere at administrere jeres forening
  • Gøre det mere attraktivt at blive medlem hos jer
  • Få en større medlemstilfredshed.

Mødet ender ud med en handleplan for de digitale indsatser, som I enten selv kan arbejde videre med – eller få DGI’s hjælp til at styre i mål.

Digitalt tjek – trin for trin


Digitalisering kan lyde svært og uoverskueligt, men det behøver det ikke være. Se her, hvor nemt det er at kickstarte jeres forenings digitale rejse med DGI’s digitale tjek.