Housewarming i Arden

Festlig åbning af ny afdeling i Arden

Der var stort rykind, da sparekassen forleden fejrede, at Arden afdeling har fået ny adresse.

Flere hundrede lokale borgere kiggede ind, da sparekassen havde inviteret til åbent hus.

Afdelingsdirektør Per Andersen og hans medarbejdere serverede lækker mad fra en buffet, og uden for blev der bagt pandekager, der gik som varmt brød.

Sparekassen Danmark er flyttet få hundrede meter fra Østergade over på den anden side af jernbanen til hjørnet af Jernbanegade og Vestergade.
Der er i dag 8 medarbejdere i Sparekassen Danmark i Arden, og med flytningen bliver der plads til flere, da kontorarealet bliver større end i den nuværende afdeling.

”Flytningen viser, at Sparekassen Danmark VIL Arden,” understreger Per Andersen. Afdelingsdirektøren hæfter sig ved, at Arden er en by i udvikling.

”En udvikling, som sparekassen gerne vil være en del af,” siger Per Andersen.


Peter Hansen og Per Andersen Blandt gæsterne til det åbne hus var skoleleder Peter Hansen fra Solhverv Privatskole (til venstre), som afdelingsdirektør Per Andersen her er i samtale med.


Han nævner nogle konkrete eksempler på byens kvaliteter: Et rigt foreningsliv. To idrætshaller og en svømmehal. En nyrenoveret skole. Dyreparken og naturlegepladsen. Porten til Rold Skov. Og Kulturhuset i Arden med mange aktiviteter, båret oppe af frivillig arbejdskraft.

”Vi oplever, at unge familier flytter til Arden. Vi tror på, at Arden fortsat vil være en by i udvikling,” siger Per Andersen.