Totalbanken er nu en del af Sparekassen Danmark


Det betyder, at vi er blevet en del af noget større, men ikke at vi har mistet vores lokale rødder på Fyn. Vi er stadig lokalt forankrede og fokuserede på at tilbyde personlig rådgivning. Fusionen med Sparekassen Danmark giver os blot mulighed for at bidrage endnu mere til vores lokalsamfund. Her på siden kan du læse mere om Sparekassen Danmarks formål – og se, hvor du finder vores afdelinger.

Muskler som de store, hjerte som de små


Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks ottendestørste pengeinstitut.

Vi er rundet af mere end 150 års historie, hvor vi som garantsparekasse bygger på idéen om at tage samfundsansvar og bidrage til lokal udvikling.

Vi er stolte over at være en garantsparekasse. Det betyder nemlig, at vi ikke har nogen aktionærer, der forventer at få del i et årligt overskud. I stedet ejer sparekassen sig selv.

Det giver flere frihedsgrader og mulighed for at tjene nogle andre formål.

Se vores formål i illustrationen til højre.

Samme afdeling, samme rådgiver


Selvom Totalbanken er blevet en del af Sparekassen Danmark, vil du som kunde opleve, at langt det meste stadig er helt, som det plejer:

  • Du har stadig samme vilkår
  • Du har stadig samme rådgiver
  • Dine betalingskort fungerer som hidtil
  • Din net- og mobilbank fungerer som hidtil.


På et tidspunkt inde i 2024 bliver alle Totalbankens kunder flyttet over på Sparekassen Danmarks systemer. Hvilke ændringer det medfører for dig som kunde, vil vi informere grundigt om i god tid, før ændringerne sker.

Læs mere om fusionen
Sparekassen Danmarks afdelinger

Her finder du vores afdelinger

Sparekassen Danmark er tilgængelig på 62 adresser rundt om i landet – herunder fire bekvemme placeringer på Fyn. Vores afdelinger er til for at hjælpe dig med dine økonomiske behov. Derfor bestemmer du selv, hvor og hvornår vil skal mødes. Kontakt os ved at klikke på "Find afdeling" nedenfor eller book et møde i formularen herunder.

Book et møde