Sparekassen Vendsyssel ErhvervsNetværk

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk

Vi dækker pt. to områder i vores Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk.

I Jammerbugt kommune har vi opstartet ErhvervsNetværket i 2022.

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk - Skive, Vinderup, Struer, Nykøbing og Viborg startede vi tilbage i 2015. I dag er over 165 både små, store og enkeltmandvirksomheder med i dette netværk.

Idéen med netværket er at sammentømre virksomhederne i lokalområdet. Ikke kun for at handle mere med hinanden, men også for at vi kan dele vores erfaringer på tværs af brancher og knytter stærke relationer, så vi i fællesskab løfter virksomhederne på vores egn.

Pris: 5.995,- pr. år ekskl. moms

Aktiviteter i Netværket

Der afholdes hver måned mindst ét morgenmøde af halvanden times varighed med forskellige temaer, sparring og videndeling.

Derudover indbydes der til hyggelige aftenmøder af faglig eller social karakter. Vi har for eksempel haft quizaftener, spændende foredrag, minikoncerter og holdt Den Store Netværksfest.

 

Søren Johansen, adm. direktør, Businesspark Struer

"Igennem mere end et år har jeg været en del af Sparekassen Danmark netværket. Jeg savnede faglig sparring og mulighed for at udvide mit netværk. Sparekassen Danmark netværket gjorde det muligt, at jeg har fået udvidet mit netværk meget - også udenfor min egen by. Udover faglig og personlig sparring med andre medlemmer får du adgang til en masse fantastiske arrangementer og oplevelser. Spændende virksomhedsbesøg, gode morgenmøder og sociale arrangementer på tværs af flere byer. Har du også brug for at udvide dit netværk? Så jeg vil på det kraftigste anbefale at blive en del af dette fantastiske netværk"

Søren Johansen, adm. direktør, Businesspark Struer

René Meyer Nielsen

”Jeg kan heltklart anbefale ErhvervsNetværk Jammerbugt! Netværksmøderne giver en masse faglige input med indlæg om relevante emner, som man kan tage med i rygsækken og bruge i sin virksomhed. Derudover giver de et stærkt lokalt netværk at udveksle erfaringer og udfordringer med på tværs af de forskellige faggrupper" 

René Meyer Nielsen, Partner / Bygningskonstruktør, HC Entreprenøren A/S

Thomas Heilskov, Erhvervsdirektør

"Når man har siddet sammen til et netværksmøde - uanset om det har haft faglig eller social karakter - så er det bare nemmere at gribe knoglen og ringe til en virksomhed og høre, om de kan hjælpe med en udfordring eller en ny idé"

Thomas Heilskov, Erhvervsdirektør