Sparekassen Vendsyssel ErhvervsNetværk

Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Midt- og Vestjylland

Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Midt- og Vestjylland dækker bl.a. Skive, Vinderup, Struer, Nykøbing og Viborg. Netværket blev etableret i 2015 og i dag er over 165 både små, store og enkeltmandvirksomheder med i dette netværk.

Idéen med netværket er at sammentømre virksomhederne i lokalområdet. Ikke kun for at handle mere med hinanden, men også for at vi kan dele vores erfaringer på tværs af brancher og knytter stærke relationer, så vi i fællesskab løfter virksomhederne på vores egn.

Pris: 5.995,- pr. år ekskl. moms

Aktiviteter i Netværket

Der afholdes hver måned mindst ét morgenmøde af halvanden times varighed med forskellige temaer, sparring og videndeling.

Derudover indbydes der til hyggelige aftenmøder af faglig eller social karakter. Vi har for eksempel haft quizaftener, spændende foredrag, minikoncerter og holdt Den Store Netværksfest.
Søren Johansen, adm. direktør, Businesspark Struer

"Igennem mere end et år har jeg været en del af Sparekassen Danmark netværket. Jeg savnede faglig sparring og mulighed for at udvide mit netværk. Sparekassen Danmark netværket gjorde det muligt, at jeg har fået udvidet mit netværk meget - også udenfor min egen by. Udover faglig og personlig sparring med andre medlemmer får du adgang til en masse fantastiske arrangementer og oplevelser. Spændende virksomhedsbesøg, gode morgenmøder og sociale arrangementer på tværs af flere byer. Har du også brug for at udvide dit netværk? Så jeg vil på det kraftigste anbefale at blive en del af dette fantastiske netværk"

Søren Johansen, adm. direktør, Businesspark Struer