Sparekassen Danmark støtter BIDdanmark-netværk i Vinding

Sparekassen Danmark sponserer erhvervsnetværk i Vinding-området ved Vejle.

Sparekassen Danmark har i samarbejde med BIDdanmark valgt at støtte samarbejdet og udviklingen i Vinding-området i Vejle, som omfatter mere end 400 virksomheder.

Netværket består af mange af de lokale virksomheder og Vejle Kommune. Sammen arbejder man for at gøre Vinding-området til det mest attraktive erhvervsområde i Vejle til gavn for både virksomheder og borgere.

Netværket har allerede igangsat flere initiativer, eksempelvis at forbedre lokalplanen, at forbedre trafikforholdene for fodgængere og cyklister, at skabe fælles indkøb samt at markedsføre området som et attraktivt erhvervsområde.

"Som garantsparekasse bygger vi på ideen om at tage samfundsansvar og bidrage til lokal udvikling. Derfor har det været naturligt for os at støtte op om BID-netværket Vinding," forklarer Peer Bach Nielsen, afdelingsdirektør i Sparekassen Danmarks erhvervsafdeling i Vejle, og fortsætter: "Vi er kommet godt i gang, og sammen kan vi gøre endnu mere. Vi er derfor fulde af optimisme for de kommende års udvikling.”

Hvis du er interesseret i at høre mere om BID-netværket, er du velkommen til at kontakte Michael Møller fra BIDdanmark på 2224 4242 eller Peer Bach Nielsen fra Sparekassen Danmark på 9657 5939.