Sparekassen Danmark, Østerbro

Sparekassen Danmark åbner på Østerbro i København

Danmarks største garantsparekasse Sparekassen Danmark åbner i februar 2024 en ny afdeling for privatkunder på Østerbro i København. Afdelingen får hjemsted i Kristianiagade tæt på Østerport, og ejendommen bliver samtidig nyt hjemsted for afdelingerne Erhverv København og Private Banking København. Sparekassen har i forvejen afdelinger på fire adresser i København.

Regionsdirektør i sparekassen Henrik Winther fortæller:

”Sparekassen åbnede den første afdeling i København tilbage i 2006, og man kan i dag finde os på Gammel Strand, Amagerbrogade, Falkoner Allé på Frederiksberg samt Rådhuspladsen, som i dag er hjemsted for både en privat-, erhvervs- og Private Banking-afdeling. At vi nu åbner på Østerbro, er resultatet af en mangeårig sund og kontrolleret vækst i sparekassens forretninger i København. Vi har ikke travlt, og vi har givet os god tid til at være grundige. Nu glæder vi os til at kunne tage imod kunder og samarbejdspartnere i Kristianiagade. Ambitionen er, at Kristianiagade nummer 7 skal være Østerbros nye forsamlingshus. Et hus, som kan bruges til gavn for både forenings- og erhvervslivet.”

En historisk bygning


Ejendommen Kristianiagade 7 ligger i Københavns ambassadekvarter og er en klassisk ejendom med en spændende historie. Ejendommen er oprindeligt bygget til en af Magasins medstiftere og har sidenhen blandt andet været hjemsted for Dansk Arbejdsgiverforening. Den nuværende ejer og udlejer har løbende investeret i ejendommen, så den i dag fremstår som den måske mest originale i kvarteret.

Henrik Winther fortsætter:

”Det bliver en kæmpe fornøjelse at skulle møde på arbejde i Kristianiagade. Det er et hus med en spændende historie, hvor forretning og købmandskab altid har fyldt meget, og den tradition har vi tænkt os at fortsætte. Vi etablerer en helt ny privatafdeling, og samtidig flytter både vores erhvervs- og Private Banking-afdelinger med til Østerbro – men kunderne kan selvfølgelig fortsat selv bestemme, på hvilken adresse de foretrækker, at vi mødes.”

Et dynamisk hus


”Kristianiagade 7 bliver et hus fyldt med liv og rigtig mange rådgivningskompetencer. Vores erhvervs- og Private Banking-afdelinger har begge et stærkt og velfungerende hold, og vi har også fundet den helt rigtige afdelingsdirektør til privatafdelingen, hvor vi nu skal have sat resten af holdet. Er der nogen derude, som synes, at det kunne være spændende at arbejde i vores nye hus på Østerbro, er de velkomne til at ringe.”

Sparekassen giver tilbage


Sparekassen Danmark er blandt de ti største pengeinstitutter i Danmark, og har i dag afdelinger på 62 adresser i Jylland, på Fyn og i København. Sparekassen har over 1500 medarbejdere og 335.000 kunder. At sparekassen er en garantsparekasse, betyder, at man ikke har aktionærer, som skal have del i et årligt overskud. Dette giver sparekassen mulighed for at give tilbage til lokalsamfundene, der hvor sparekassen driver sin forretning. Dette sker blandt andet ved en lang række sponsorater, og på Østerbro er sparekassen for eksempel hovedsponsor for fodboldklubben B.93.