Kundeservice

Nyt tilbud til vores kunder i ’tidligere Totalbanken’ 

Kundeservice med lang åbningstid og weekend-åbent


Kunderne i ’tidligere Totalbanken’ får endnu en fordel i Sparekassen Danmark.

Som kunde kan man fremover komme i kontakt med sparekassen:

Mandag – fredag: kl. 08.00 – 20.00
Weekend: kl. 08.00 – 18.00

På de tidspunkter, hvor sparekassens medarbejdere i de lokale afdelinger ikke kan træffes fysisk eller via telefonen, træder Kundeservice til.

Se helligdage og banklukkedage

Kundeservice


’Kundeservice er et supplement og et serviceorgan. Vi er her ikke for at erstatte den gode, nære kontakt mellem sparekassens kunder og deres personlige rådgivere i afdelingsnettet’.

Sådan siger Vinnie Skov, der er chef for den afdeling i Sparekassen Danmark, der på det seneste er vokset med mange medarbejdere: Kundeservice.

’Kunderne skal kunne høre os smile, når vi tager telefonen’, siger Vinnie Skov – med et smil.

Og så er det et spørgsmål om tilgængelighed.

At sparekassens medarbejdere er tilgængelige for vores kunder, er et centralt punkt i Sparekassen Danmarks strategi. Tilgængelighed betyder, at en kunde kan forvente et hurtigt svar, når sparekassen kontaktes.

Og så vidt, som det er muligt, skal den kunde, der ringer til sparekassen eller direkte til en konkret medarbejder, møde et menneske i den anden ende.

Bred vifte af opgaver


’I Kundeservice kan vi hjælpe kunderne med rigtigt mange ting. Vi er ikke rådgivere, men vi har eksperter inden for områder som betalingskort og hjælp til net- og mobilbank’, siger Vinnie Skov.

’For eksempel er vi glade for, at vi kan hjælpe kunderne i weekenden, hvis de har fået spærret deres betalingskort’.

Medierne er i denne tid fyldt med historier om, hvordan personer med onde hensigter forsøger at lokke – især ældre – mennesker til at udlevere oplysninger, som de kriminelle kan bruge til at lænse deres ofres konti. Det sker også jævnligt, at kunder i Sparekassen Danmark bliver forsøgt svindlet på den måde.

’I Kundeservice er vi særligt trænede i at hjælpe, hvis kunder henvender sig, fordi de er blevet udsat for forsøg på svindel. Vi står til rådighed for at betrygge kunderne - også i weekenden og efter almindelig lukketid i hverdagene’, afslutter Vinnie Skov.


Fakta om Kundeservice


ÅbningstiderMandag til fredag: 08.00 – 20.00
Weekend: 08.00 – 18.00

Tlf. 8222 9000

Antal medarbejdere: 55

Åbningstider i afdelingerne


Fra den 5. december 2023 har alle afdelinger i tidligere Totalbanken åbent alle hverdage fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Se helligdage og banklukkedage

’Vi er altid klar til at give dig nærværende rådgivning om dine pengesager. Vi har tid, når du har tid’