Nyt samarbejde skal forhindre konflikter om arv

Nyt samarbejde skal forhindre konflikter om arv

Som kunde i Sparekassen Danmark kan du nu få rabat på juridiske dokumenter som testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt hos sparekassens nye samarbejdspartner TestaViva.

Der er få ting, der kan skabe så store konflikter som arv, og det er sørgeligt, fordi den slags stridigheder ofte sker inden for familien.

Den gode nyhed er, at du selv kan gøre noget for at forebygge det.

Blandt andet ved at skabe klarhed over, hvad der skal ske med dine værdier, når du en dag ikke er her længere.

Derfor har vi i Sparekassen Danmark indgået et samarbejde med TestaViva, som har gjort juridisk og økonomisk sikring nemt og tilgængeligt for den enkelte og familien.

Det fortæller Lars Thomsen, der er en del af direktionen i Sparekassen Danmark, og som er ansvarlig for sparekassens forretningsudviklingsenhed.

”Det bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder at sikre sig økonomisk og juridisk. Det handler blandt andet om de mange sammenbragte familier, der findes i dag, for hvis sammenbragte familier eller ugifte par med børn ikke får sikret sig i tide rent juridisk, så kan det få store og grimme konsekvenser ved dødsfald, skilsmisse eller sygdom,” siger Lars Thomsen.


Få rabat på juridiske dokumenter

Det nye samarbejde med TestaViva betyder, at du som kunde i Sparekassen Danmark kan oprette juridiske dokumenter og få juridisk rådgivning til en særligt fordelagtig pris.

Det hele foregår via TestaVivas digitale platform og via rådgivning fra TestaVivas jurister, der hjælper dig igennem hele forløbet.


Lars Thomsen”I Sparekassen Danmark vil vi gerne hjælpe vores kunder med at undgå arvekonflikter og sikre, at de efterladte står bedst muligt. Derfor har vi indgået et samarbejde med TestaViva,” siger Lars Thomsen, der er en del af direktionen i Sparekassen Danmark.


Jamen, er det noget nyt?

Hvis du synes, at du allerede har hørt om TestaViva hos os, er den god nok.

TestaViva er nemlig ikke noget nyt fænomen i daværende Jutlander Bank, der har samarbejdet med TestaViva siden sommeren 2021, men nu bredes aftalen altså ud til hele sparekassen.

”Vi har testet platformen og rådgivningen i en række af vores afdelinger gennem et års tid, og tilfredsheden hos kunderne er meget stor, blandt andet fordi tingene foregår i kundesprog og ikke i paragrafsprog,” fortæller Lars Thomsen.

Det betyder, at kunden bliver holdt i hånden hele vejen, og samtidig sikrer TestaViva, at kunden får færdiggjort dokumenterne korrekt. Det sker via juridisk rådgivning over telefonen med TestaVivas uddannede jurister, hvorefter der bliver fulgt op elektronisk.


Sådan virker TestaViva


TestaViva er en digital platform, der gør det let for den enkelte og familien at sikre sig juridisk og økonomisk i tilfælde af sygdom, skilsmisse eller død.

Det fungerer på den måde, at du bliver henvist til TestaViva gennem din rådgiver i sparekassen.

TestaVivas kunderådgivere kontakter dig efterfølgende og rådgiver dig om, hvilke dokumenter der er relevante for dig. Samtidig bliver du booket ind til et telefonisk møde med en jurist fra TestaViva, som rådgiver og udarbejder dine ønskede juridiske dokumenter.

Når juristen har færdiggjort dine dokumenter, vil de blive sikkert opbevaret på din TestaViva-profil, hvorfra du kan downloade dem.

Læs mere her


Et betydningsfuldt skridt

Ifølge TestaViva har 8 ud af 10 danskere endnu ikke taget stilling til, hvad der skal ske med deres værdier, når de en dag ikke er her mere.

Derfor håber man hos TestaViva, at det nye samarbejde med Sparekassen Danmark kan være med til at vende den kedelige statistik.

TestaVivas direktør Kenneth Krabbe fortæller:

”Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Sparekassen Danmark, for det udgør endnu et betydningsfuldt skridt hen mod vores fælles mål om, at alle danskere nemt og sikkert kan sikre sig juridisk og økonomisk. Med det nye samarbejde har vi fået en partner, som lægger vægt på, at Sparekassen Danmarks kunder får god og kompetent rådgivning,” siger han og uddyber:

”TestaViva har allerede ydet juridisk sikring til mere end 100.000 danskere, og vi glæder os til at kunne hjælpe endnu flere med at tage stilling til nogle af de vigtigste aspekter i livet gennem vores stærke platform og i form af vores jurister med speciale i familie-arveret,” slutter Kenneth Krabbe.

Er du interesseret i at høre mere om TestaViva, er du velkommen til at kontakte din rådgiver i sparekassen.