Sæt pris på din by

Sæt pris på din by og køb lokalt

Sparekassen Vendsyssel deltager i samarbejde med MobilePay i den nationale Køb Lokalt-kampagne. Målet er at invitere borgerne tilbage i de lokale butikker for at undgå butiksdød i kølvandet på coronaen.

Coronakrisen har sat dansk detailhandel under uhørt hårdt pres. Derfor har arrangørerne bag årets Køb Lokalt-dag, sammen med de deltagende byer, med kort varsel besluttet at igangsætte en Køb Lokal kampagne.

Fra tirsdag den 26/5 vil en lang række kommuner og byer derfor markedsføre sig selv over for byens borgere. Der vil være synlig udsmykning i butikkerne og store Køb Lokalt bannere henover strøggaderne. Kampagnen kommer samlet set til at dække ca. 170 byer og byområder over hele landet.

Selve konceptet er udviklet for at skabe en årligt tilbagevendende ’Sæt pris på din by - Køb Lokalt’ dag. Målet er at styrke danskernes bevidsthed om at handle lokalt for at fastholde levende og dynamiske byer.

Som en aktiv del af lokalsamfundet med 39 afdelinger, forstår vi vigtigheden af at bevare det lokale handelsliv. Derfor bakker vi naturligvis op om kampagnen og håber, at den kan være med til at gøre en forskel.