Jordemoder.dk

Birgit leaser scannere til sine jordemoderklinikker: “Det er mere interessant”

Da jordemoder Birgit Thalwitzer for to år siden havde brug for nye ultralydsscannere til sine tre scanningsklinikker, kontaktede hun sin rådgiver i sparekassen. I dag leaser hun alle sine scannere.

”Når én ultralydsscanner koster i omegnen af en million kroner, så er det rart, at man kan lease. Det er trods alt noget mere interessant end at have likvider bundet i maskiner.”

Sådan fortæller Birgit Thalwitzer, der er selvstændig jordemoder og driver tre private scanningsklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa.

For to år siden stod hun overfor at udskifte samtlige scannere i sine tre klinikker. Derfor kontaktede hun sin rådgiver i sparekassen for at høre om mulighederne for at lease de nye maskiner gennem sparekassen.

"Vi har de sidste år været meget tilfredse kunder hos Sparekassen Danmark, og derfor føltes det trygt og nemt at samle så meget engagement hos dem som muligt," siger hun.


Birgit Thalwitzer, indehaver af Jordemoder.dkBirgit Thalwitzer blev færdig som jordemoder i 2002. Tre år senere stiftede hun sit firma Jordemoder.dk, der blandt andet tilbyder graviditetsscanninger og jordemoderkonsultationer.


Gør hverdagen mere overskuelig


Det er ikke første gang, at Birgit Thalwitzer leaser scanningsmaskiner til sine tre klinikker, som hun ejer sammen med sin mand Thomas Enghild.

”De første mange år leasede vi scannere gennem et leasingfirma, som ikke havde noget med vores bank at gøre. De sidste mange år har vi selv finansieret vores scannere, og da det blev tid til at købe nye til alle tre klinikker i henholdsvis Fredericia, Odense og Aabenraa, synes vi, det var nærliggende at høre vores bank om mulighederne hos dem.”

For Birgit Thalwitzer har det nemlig stor værdi at have alle sine forretninger samlet ét sted:

”Det er rart at have leasing og andre engagementer samlet hos en samarbejdspartner, man i forvejen er tryg ved og har et stabilt samarbejde med.”

”Det øger overskueligheden i en travl hverdag som selvstændigt erhvervsdrivende og en familie på fire med en aktiv fodbolddreng og en ridepige,” siger siger Birgit Thalwitzer, der også selv er passioneret hobbyrytter.


Birgit Thalwitzer, indehaver af Jordemoder.dkI sin fritid er Birgit Thalwitzer passioneret hobbyrytter. Derfor må de administrative opgaver gerne minimeres og effektiviseres bedst muligt, så hun har mere tid til hesten Nordstrands Obelix, også kaldet Ole.


Leasing – kort fortalt


Leasing er en finansieringsmetode, hvor du betaler for brugen af et givent aktiv, fx en bil, i en aftalt periode i stedet for at købe den. Det giver fleksibilitet og inkluderer ofte serviceydelser. Når leasingperioden er slut, kan du ofte vælge at købe aktivet, forny leasingaftalen eller at returnere det.

Læs mere om erhvervsleasing


Hvorfor valgte I at lease gennem sparekassen frem for at vælge en anden leverandør?


”Fordi vi var meget tilfredse kunder i forvejen, og fordi de kunne give et godt og ukompliceret tilbud – hurtigt ovenikøbet,” siger Birgit Thalwitzer, der to år senere stadig er glad for at lease gennem sparekassen:

”Vores leasingaftaler har fungeret upåklageligt gennem de sidste to år, og det er bestemt ikke sidste gang, vi interagerer med sparekassen på sådanne muligheder også,” slutter Birgit Thalwitzer.


Om Jordemoder.dk


 • Autoriserede scanningsklinikker, der tilbyder alt fra graviditetsscanninger, massage og akupunktur til jordemoderkonsultationer, privat fødselshjælp og ammehjælp
 • Har klinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa
 • Ejes og drives af ægteparret Birgit Thalwitzer og Thomas Enghild
 • Beskæftiger syv ansatte 
 • Grundlagt i 2005

 • Læs mere på www.jordemoder.dk


  Birgit Thalwitzer, indehaver af Jordemoder.dk”Min drøm var at skabe optimale rammer for gravide og fødende. Derfor åbnede jeg i 2005 Jordemoder.dk,” fortæller Birgit Thalwitzer.


  Har du overvejet at lease din næste maskine?


  I Sparekassen Danmark tilbyder vi leasing til en bred vifte af erhvervsmæssige behov: Lige fra produktionsudstyr og køretøjer til IT-udstyr og energiløsninger. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

  Book et møde