Private Banking

Har du en kompleks økonomi, og ønsker du din formue skal have mere opmærksomhed, er Private Banking den rigtige løsning for dig.

Når kun det bedste er godt nok

Vores Private Banking kunder favner bredt. Det er nemlig ikke størrelsen på din formue, der er afgørende for, hvor meget opmærksomhed din formue kræver. En mindre formue med en kompleks sammensat økonomi kan kræve den samme mængde opmærksomhed som den store formue.

Som kunde har du din Private Banker til rådighed, både når der skal træffes store og mindre beslutninger angående din formue eller din økonomi. Vi har den fulde forståelse for, at der er flere veje til at være blevet formuende. Nogle har arbejdet sig til pengene gennem mange år, mens andre har arvet et større beløb eller er gået en helt tredje vej. Uanset hvor din formue kommer fra, har du krav på individuel specialviden, når der skal træffes økonomiske beslutninger, så de bliver truffet på et oplyst grundlag.

Det er præcis det, vi tilbyder dig og din familie som Private Banking kunder hos os.

Foruden at din Private Banker altid er tilgængelig, har vi nemlig en række fagspecialister inden for formue, investering, pension og bolig, som sikrer, at du får adgang til den viden, som netop din formue kræver.

Er du erhvervsdrivende, åbner vi også vores erhvervscenter for dig, så din Private Banker i samspil med en erhvervsrådgiver kan stille det stærkeste hold, når du ønsker det.

Kort sagt – vores viden er vores styrke, og den vil vi gerne dele med dig, din familie og din formue.

Kontakt mig om Private Banking

Dine kontaktoplysninger