Bestil et kig ind i fremtiden

Kan du med 100 % sikkerhed sige, hvornår du kan gå på pension? Og hvordan din økonomi ser ud, hvis du bliver alvorligt syg eller mister evnen til at arbejde? Hvis ja, respekt! Hvis ikke, så er det tegn på, at du skal booke et pensionsmøde.

pension
Pension og forsikringer er måske ikke det første, du forbinder os med. Men den er god nok. I Sparekassen Danmark tilbyder vi nemlig en bred vifte af opsparingstyper og forsikringer, der klæder dig godt på til fremtiden.

Men er det nødvendigt, tænker du måske? Svaret afhænger helt af dine ønsker og drømme for fremtiden.

Vil du for eksempel gerne selv kunne bestemme din pensionsalder? Beskytte din økonomi mod sygdom og død? Eller sikre dig, at din pension falder i de rigtige hænder, hvis du ikke er her længere? Så skal du booke et pensionsmøde.

Overblik giver tryghed

På et pensionsmøde gennemgår vi, hvad du har sparet op indtil nu, og giver dig overblik over, hvad der skal til, for at netop dine forventninger til alderdommen kan blive til virkelighed. Og jo før du kommer i gang, jo bedre.
 
Du skal ikke bekymre dig om hverken opsparingstyper, eller hvor ofte du vil indbetale. Det tager vi os af. Det eneste, du skal forholde dig til, er, hvornår du gerne vil gå på pension, og hvor meget du gerne vil have udbetalt til den tid. Så hjælper vi dig med at lægge planen.
 
Bestil et pensionstjek i dag, så vil vi gerne fortælle dig om dine muligheder.
 

3 grunde til at booke et pensionsmøde

  1. Du har skiftet job siden sidste møde
    Har du fået mere i løn, kan det være, at du skal have justeret dine forsikringer mod tab af erhvervsevne eksempelvis.
  2. Du har frie midler stående
    Hvis du alligevel ikke skal bruge pengene i den nærmeste fremtid, kan du aktivere (nogle af) dem til pension og undgå negative renter.
  3. Du ønsker økonomisk frihed i fremtiden
    Ønsker du selv at bestemme, hvornår du kan gå på pension, kan din rådgiver hjælpe dig med at lægge den rette plan for dig.

Book et pensionsmøde

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på at aftale et pensionsmøde.