Der er mange alternativer til negative renter

Hvis ikke du flytter din bil i tide, risikerer du at få en p-bøde. Samme tankegang kan overføres til dine frie midler. Skal vi flytte dem over i en zone, hvor du undgår bøder?

Investering
Har du penge til overs, som du alligevel ikke skal bruge i den nærmeste fremtid, så anbefaler vi, at du investerer dem. Passive penge bliver nemlig hele tiden mindre værd på grund af inflationen.
 
Det er op til dit temperament, din opsparing og din risikovillighed, hvad du vil investere i. Der er muligheder for alle – også investeringer med lav risiko. Og det kræver hverken forhåndskendskab eller en stor formue at investere. Selv mindre beløb kan blive til mange penge i fremtiden.
 

Muligheder for alle

På et investeringsmøde kortlægger vi din personlige investeringsprofil ud fra dine ønsker, drømme og planer for fremtiden – og ud fra din risikovillighed ikke mindst. Det er blandt andet et spørgsmål om, hvor afhængig du er af din investering. På den baggrund kan vi rådgive dig om, hvordan du bedst får aktiveret dine frie midler eller din pensionsopsparing.
 
Du bestemmer selv, om du vil handle værdipapirer på egen hånd via net- og mobilbank. Det kræver blot et investeringsdepot hos os, og så er du i gang.
 
Har du ikke den store investor gemt i maven, kan du også lade os sammensætte den rigtige investering til dig – både på den korte og den lange bane.
 
Book et investeringsmøde i dag, så vil vi gerne fortælle dig om dine muligheder.


3 grunde til at investere

  1. Du undgår negative renter
    Ved at investere undgår du at miste købekraft ved at lade pengene stå passivt på din konto.
  2. Du opnår skattefordele
    Investering kan også være, at du indbetaler til en privat pension i sparekassen. Fordelen ved det er, at du både sparer skat af indskud og afkast.
  3. Din opsparing kan gøre en forskel
    Hvis du vælger at investere i firmaer, der arbejder for den grønne omstilling, er du med til at hjælpe den bæredygtige udvikling på vej.

Book et investeringsmøde

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på at aftale et investeringsmøde.