FormuePlan – en helhedsorienteret plan for din økonomi

Vores Private Banking-rådgivning tager udgangspunkt i en FormuePlan, der skaber overblik over hele din formue – og hvordan den forventes at udvikle sig i fremtiden. På den måde kan du tage beslutninger om din fremtid på et oplyst grundlag.
FormuePlan

Få et kig ind i fremtiden

Med en FormuePlan får du overblik over dine økonomiske muligheder i fremtiden. Med udgangspunkt i dine indkomst- og formueforhold kortlægger vi, hvordan din formue forventes at udvikle sig – set i lyset af det forbrugsmønster, du har i dag. Formueplanen kommer også med konkrete forslag til, hvordan du bruger din formue mest optimalt, så vi sammen kan lægge en langsigtet plan for, hvordan dine ønsker for fremtiden kan blive opfyldt.

360 grader rundt om din formue

I Private Banking-rådgivningen kommer vi hele vejen rundt om din formue. Med afsæt i dine ønsker og behov udvikler vi sammen en personlig formueplan, der tager højde for alle aspekter af din økonomi, så du kan få mest muligt ud af den formue, du har skabt.

Nye drømme kalder på nye planer

Der er ikke mange ting i livet, der er statiske. Heller ikke økonomi. Derfor afholder vi løbende statusmøder, hvor formueplanen opdateres efter behov. Vi tager højde for dine ønsker, muligheder og drømme, så der bliver plads til improviserede pitstops og afstikkere undervejs.

Kristina Haugaard Laursen

Hos os slipper du for at fortælle de samme ting igen og igen. Vi er nemlig flere, der kender dig og din økonomi rigtig godt.

Kristina Haugaard Laursen
Senior Private Banker
Lone Lund

Overblik giver tryghed. Derfor rådgiver jeg altid med udgangspunkt i din samlede økonomi, så du kan få mest muligt ud af din økonomi – både nu og i fremtiden.

Lone Lund
Private Banking-specialist
Jens Als Fussing

Vi er ikke bare et pengeinstitut, der tager os af dine transaktioner. Vi er ambitiøse på dine vegne, og vi vil spilles bold med. Skal vi være ambitiøse sammen?

Jens Fussing
Private Banking-direktør,
Private Banking København