Hus- og fritidshus­forsikring

I samarbejde med Privatsikring tilbyder vi en attraktiv husforsikring, som sikrer, at din bolig kan repareres eller genopføres, hvis uheldet er ude.

Hus- og fritidshusforsikring

Du bestemmer selv, hvilke skader din hus- og fritidshusforsikring skal omfatte. Som minimum anbefaler vi, at du vælger dækning for brand- og kaskoskader.
  
Brand
Med vores branddækning får du erstatning for små og store brandskader. Den dækker også de følgeskader, der kan opstå i forbindelse brandslukning, for eksempel vandskader. Det er et krav fra realkreditinstitutionen, at du har dækningen, hvis du har et realkreditlån eller andre tinglyste lån i ejendommen.
  
Bygningskasko
Bygningskaskodækningen dækker for eksempel skader efter vand, tyveri, hærværk og storm. Men den dækker også, hvis du er skyld i, at andre kommer til skade på din ejendom. Hvis for eksempel postbuddet falder og kommer til skade, fordi du ikke har sørget for at rydde sne. Derudover får du retshjælpsdækning, som sikrer dig dækning af en del af udgifterne til visse retssager, hvis du bliver indblandet i en retssag om din ejendom.

Læs mere på Privatsikring.dk

Bliv ringet op af en rådgiver

Bestil en opringning, hvis du vil have en uforpligtende snak om dine muligheder, eller hvis du vil have et tilbud på at samle dine forsikringer ved Privatsikring.