NemID nøgleapp

Med NemID nøgleapp til Android og iPhone kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit fysiske nøglekort ved hånden.

NemID Nøgleapp

Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit fysiske nøglekort ved hånden.
Når du vælger at bruge din NemID nøgleapp på hjemmesider og i apps, får du en meddelelse på din smartphone eller tablet med en anmodning, som du godkender med et swipe. Med nøgleapp'en behøver du ikke at lede efter nøgler på nøglekortet, og du løber aldrig tør for nøgler.

Du kan bruge NemID nøgleapp'en, når du bruger NemID på din mobil, tablet eller computer, og uanset om du skal bruge NemID til dit pengeinstitut, borger.dk eller noget helt tredje.

Nøgleapp til erhverv
Ud over den almindelige NemID nøgleapp til private findes der også en app til erhverv, som kan bruges med Netbank Erhverv.

Læs mere om NemID nøgleapp

2,4 mio. danskere har det lettere end dig


Du kan få det lige så nemt...

  
 
 
Danmark er et af verdens mest digitaliserede lande. Alligevel er det kun lidt over en tredjedel af os, der bruger NemlD nøgleapp'en, når vi går på Netbank eller tjekker skat.