Souschef til Sæby

Sparekassen Danmark, Sæby

Vores afdeling i Sæby er i rivende udvikling, og igennem de seneste år har rigtig mange kunder valgt os som pengeinstitut. Vi er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi en souschef, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og deltage aktivt i udviklingen af vores afdeling i Sæby.

Du vil blive en del af afdelingens ledelse og vil både skulle fungere som sparringspartner og stedfortræder for afdelingsdirektøren. Du trives i et tempofyldt miljø og bidrager til at udvikle afdelingen med fokus på samarbejde og trivsel. Du brænder for den gode kundeoplevelse og er klar til at opbygge og udvikle din egen kundeportefølje.

Du skal være klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer og påvirke hverdagen med en god energi og nye idéer. Du motiveres af at skabe en succes sammen med dine kollegaer.

I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Afdelingen i Sæby har 8 medarbejdere, og sammen med vores regionale supportgruppe foregår alt lige fra rådgivning til ekspedition og produktion tæt på kunderne. Vi har fokus på den gode kundeoplevelse og de nære relationer.

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.