Landbrugskundechef til Landbrugscenter Vendsyssel

Sparekassen Danmark, Vrå

Landbrugskunderådgiver - med titel af landbrugskundechef

Vi har forrygende travlt i Landbrugscenteret i Sparekassen Vendsyssel!

Vores eksisterende kunder benytter os flittigt, og samtidigt får vi et stadigt stigende antal nye kunder, der ønsker at benytte sig af vores høje landbrugsfaglige niveau.

Brænder du også for dansk landbrug? - Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til landbrugskunder? - Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske den landbrugskunderådgiver, vi søger.

Dit job

Som landbrugsrådgiver bliver du ansvarlig for udbygning og fastholdelse af egen kundeportefølje. Alle Sparekassen Vendsyssels landbrugskunder bliver serviceret via Landbrugscenteret, der har base på hovedkontoret i Vrå. Kundesammensætningen er bredt fordelt på alle produktionsgrene.

Du får et alsidigt job med kompetent support og sparring fra kolleger både i Landbrugscenteret og lokalt i afdelingerne.

Din profil

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du kan genkende dig selv i denne profil:
  • Erfaring med kunderådgivning inden for landbrugsområdet
  • Har kreditmæssig forståelse og evner at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
  • Kan og vil skabe resultater, både på egen hånd og sammen med teamet
  • Besidder en god dømmekraft og kan træffe selvstændige beslutninger ud fra overordnede holdninger og sund fornuft
  • Udadvendt og initiativrig
  • God til at skabe og vedligeholde relationer
  • Har et godt humør og gåpåmod.

Det får du

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde og trivsel højt. Du får kolleger, som altid er klar til at yde en ekstra indsats. Vi har et stort kundepotentiale med mange forretningsmuligheder, som du skal være med til at bearbejde.

I Sparekassen Vendsyssel har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Om sparekassen

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 177.700 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 54 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag cirka 740 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.