Formuespecialist til Midt- og Vestjylland

Job og karriere i Sparekassen Vendsyssel
Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, rådgive og servicere kunderne? Er glade og tilfredse kunder dit varemærke? Så er du måske den formuespecialist, vi søger.

Vi søger en formuespecialist, der kan bidrage til forretningsskabelsen og styrke kompetencerne i vores tre regioner i det midt- og vestjyske. Formuespecialisten skal arbejde på tværs af Region Skive (Skive, Mors, Viborg, Vinderup), Region Vest (Struer, Lemvig, Snedsted, Bedsted) og Region Mariager (Hadsund, Hobro, Mariager).

Dit job

Som formuespecialist får du ansvar for at rådgive erhvervskunder indenfor:
  • Formueforhold ved etablering, udvikling, generationsskifte og ophør af virksomhed
  • Firmapensionsløsninger via Nærpension-samarbejdet
  • Formueoptimering med udspring i formueplacering, pensionsopsparing, arveplanlægning og skatteoptimering.
 

Din profil

Vi forventer, at du har stor erfaring med rådgivning af erhvervskunder, ligesom du har et højt fagligt niveau i forhold til pension og formueplacering.

Som person er du udadvendt, initiativrig og kontaktskabende. Sammen med resten af regionen er du klar til at skabe resultater både på egen hånd og som en del af holdet. Du kan lide at have mange bolde i luften, men bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag, hvor du supporterer regionens erhvervsrådgivere med rådgivningsløsninger til erhvervskunderne.

Du skal være klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer, påvirke hverdagen med god energi samt medvirke til et godt kollegialt og fagligt miljø.
 

Det får du

Du bliver en del af vores kompetencecentre i hhv. Skive, Struer og Mariager. Kompetencecentrene hjælper og styrker regionerne med ressourcer og kompetencer indenfor de forskellige fagområder. Kompetencecentrene refererer direkte til regionsdirektøren i det pågældende område. Du vil få faglig support fra Sparekassen Vendsyssels Formuecenter.

I Sparekassen Vendsyssel har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Om sparekassen

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 177.700 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 54 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag cirka 740 medarbejdere fordelt på ni regioner. 

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.