Erhvervskundechef Erhverv Vest

Sparekassen Danmark, Struer

Erhvervskunderådgiver til Vestjylland

Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske den erhvervskunderådgiver, vi søger.

Dit job

Din titel bliver ”erhvervskundechef” med ansvar for udbygning og fastholdelse af egen kundeportefølje. Kunderne vil være bredt repræsenteret indenfor forskellige brancher og forretningsområder. Du får kompetent support og sparring fra kolleger både lokalt, regionalt og fra hovedsædet i Vrå.

Dit geografiske område bliver Vestjylland med udgangspunkt fra Struer. Sammen med dine fem kolleger i erhverv i Struer skal du være med til at profilere Sparekassen Vendsyssel i hele Vestjylland.

Din profil

Du arbejder i dag som erhvervsrådgiver og har et godt kendskab til erhvervslivet i Vestjylland.

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:
  • Erfaring med salg og kunderådgivning inden for erhvervsområdet
  • Proaktiv og opsøgende over for potentielle erhvervskunder
  • Har lyst til at involvere dig i områdets erhvervs- og foreningsliv
  • Kan og vil skabe resultater, både på egen hånd og sammen med teamet
  • Har kreditmæssig forståelse og evner at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
  • Trives med at arbejde selvstændigt såvel som i team
  • Udadvendt, initiativrig og kontaktskabende
  • Har et godt humør og gåpåmod.

Det får du

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde og trivsel højt. Du får kolleger, som altid er klar til at yde en ekstra indsats. Vi har et stort kundepotentiale med mange mersalgsmuligheder, som du skal være med til at bearbejde.

I Sparekassen Vendsyssel har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Om sparekassen

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 177.700 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 54 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag cirka 740 medarbejdere fordelt på ni regioner. Region Vest har afdelinger i Struer, Lemvig, Snedsted og Bedsted.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.