Lokal Puljeinvest

For kunder i tidligere Salling Bank: Velkommen til Lokal Puljeinvest

For kunder i tidligere Salling Bank:

En del kunder fra tidligere Salling Bank har investeret pensionsmidler i de puljer, der hedder Kontoinvest. Nu flytter sparekassen disse puljer over fra Kontoinvest til puljer i Lokal Puljeinvest.

Flytningen skyldes på ingen måde, at der har været grund til at være utilfreds med de resultater, som Kontoinvest har opnået gennem årene. I sparekassen finder vi det blot ikke rationelt, at vi har to produkter på hylderne, der ligger så tæt op ad hinanden, som tilfældet er. Med flytningen gør vi vores produktpalette mere overskuelig – både for sparekassens kunder og sparekassens kunderådgivere.

For begge puljeløsninger gælder det, at den enkelte kunde er placeret i den pulje, der passer bedst til den konkrete kundes risikovillighed og investeringshorisont.

Sparekassens kunder ligger i fem forskellige puljer i Kontoinvest – i overensstemmelse med din investeringsprofil.

Når vi flytter dine investeringer over til Lokal Puljeinvest, har vi valgt en pulje med en investeringsprofil, der så vidt muligt svarer til den profil, du havde i Kontoinvest.

Hvis du som kunde ønsker, der skal ske et andet puljevalg, eller hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sparekassen.

Du kan læse mere om puljerne i Lokal Puljeinvest på spard.dk/lokal-puljeinvest og lokalpuljeinvest.dk/spard.